Miért örülnek emberek ennek a hideg vacak időnek, amikor kőkemény fűtésszámlával jár? Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?
Azért örülök, mert így életben tudok maradni.
Amúgy a közös költség tartalmazza a fűtésszámlát, télen-nyáron ugyanannyi. Sajnos embertelen meleget csinálnak belőle, tegnap is idős lakótárs SZÉLSŐ, LEGFELSŐ lakásból nyári ruhában ment le a szeméttárolóhoz. Nekem belső, déli lakás, radiátorok elzárva, egy kis ablak állandóan nyitva, lefekvés előtt hosszan kereszthuzat. Így van 23 fok. Durva.
Tehát annyira könnyen mégse maradok életben, de a nyitott ablak segít.
Rokonom egyedi fűtéssel se termel túl magas gázszámlát, ahogy nem termelt anno kertes házban sem. Cirkófűtés, ésszel.
22
Én költöznék hidegebb éghajlatra, de nem lehetek távol pl apumtól, így Németország is határeset, de nekem szerintem az is túl meleg lesz.
Szóval a költözés senkinek se olyan egyszerű, hogy csettintésre megy.
2019-ben volt utoljára rendes tél hóval, a nyarak viszont egyre melegebbek, és tisztában vagyok a klímaváltozással, hogy normális, de nem ilyen rövid idő alatt, ezt már az emberi tevékenység is befolyásolja (és most ne a konteós vackokra gondoljatok), köszi, én a kellemes 4 évszaknak örülnék legjobban, csak ahhoz a nagy szennyezőknek is tenni kellene.
Egyébként költöznék én a kánikulában hűvösebb helyre, csak a munkám meg itt van, és nem kapok szabadságot májustól szeptemberig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!