Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért örülnek emberek ennek a...

Miért örülnek emberek ennek a hideg vacak időnek, amikor kőkemény fűtésszámlával jár? Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 22:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
84%
Az időjárást mi nem tudjuk befolyásolni. Így tök mindegy hogy valaki örül a télnek vagy sem az időjárás olyan amit a természet akar.
2023. nov. 27. 07:30
 32/38 anonim ***** válasza:
97%

Azért örülök, mert így életben tudok maradni.

Amúgy a közös költség tartalmazza a fűtésszámlát, télen-nyáron ugyanannyi. Sajnos embertelen meleget csinálnak belőle, tegnap is idős lakótárs SZÉLSŐ, LEGFELSŐ lakásból nyári ruhában ment le a szeméttárolóhoz. Nekem belső, déli lakás, radiátorok elzárva, egy kis ablak állandóan nyitva, lefekvés előtt hosszan kereszthuzat. Így van 23 fok. Durva.

Tehát annyira könnyen mégse maradok életben, de a nyitott ablak segít.

Rokonom egyedi fűtéssel se termel túl magas gázszámlát, ahogy nem termelt anno kertes házban sem. Cirkófűtés, ésszel.

2023. nov. 27. 08:40
 33/38 anonim ***** válasza:
80%

22

Én költöznék hidegebb éghajlatra, de nem lehetek távol pl apumtól, így Németország is határeset, de nekem szerintem az is túl meleg lesz.

Szóval a költözés senkinek se olyan egyszerű, hogy csettintésre megy.

2023. nov. 27. 08:42
 34/38 anonim ***** válasza:
53%
Azért örülök neki, mert végre nincs melegem. Ennyi, semmi más oka nincs. Ja, fűteni kell, az élet jár bizonyos kiadásokkal, ezt szerintem minden felnőtt tudja és számol vele. De szerintem nyáron a klíma miatt több megy el rezsire, mint télen a fűtésre, legalábbis nálam, mert nem nagyon fűtünk 22 fok fölé, nem szeretjük, ha túl meleg van.
2023. nov. 27. 10:11
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, Magyarország a mérsékelt éghajlati övhöz tartozik, amire a 4 évszak lenne a jellemző. Kellene néhány hét tartós fagy, hogy nyáron ne egyenek meg a szúnyogok, pusztuljanak a kártevők, kellene a hó, hogy ne legyen horror áron a zöldség-gyümölcs, legyen jó termés. Az otthonodat meg mondjuk hőszigeteld, és akkor nem lesz magas a fűtésszámla.
2023. nov. 27. 10:30
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

2019-ben volt utoljára rendes tél hóval, a nyarak viszont egyre melegebbek, és tisztában vagyok a klímaváltozással, hogy normális, de nem ilyen rövid idő alatt, ezt már az emberi tevékenység is befolyásolja (és most ne a konteós vackokra gondoljatok), köszi, én a kellemes 4 évszaknak örülnék legjobban, csak ahhoz a nagy szennyezőknek is tenni kellene.

Egyébként költöznék én a kánikulában hűvösebb helyre, csak a munkám meg itt van, és nem kapok szabadságot májustól szeptemberig.

2023. nov. 27. 10:41
 37/38 anonim ***** válasza:
46%
Jajj, befagy a feneked a nyolc fokban? Nyaff-nyaff...
2023. nov. 27. 11:41
 38/38 anonim ***** válasza:
32%
Ha rajtam múlna, örökké nyár lenne, vagy a hidegebb hónapokban max tavasz, utálom a hideget. De hogy ezen rinyáljak novemberben... Ez ilyenkor normális, ez van.
2023. nov. 27. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!