Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért örülnek emberek ennek a...

Miért örülnek emberek ennek a hideg vacak időnek, amikor kőkemény fűtésszámlával jár? Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 22:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
20%

"Miért nem mész Afrikába, ha ez zavar téged? Vagy direkt szenvedsz?"

Nyaranta miért nem takarodtok el szibériába? Vagy direkt szenvedtek?

2023. nov. 26. 23:10
 12/38 anonim ***** válasza:
61%

# 10

Közben törölték

2023. nov. 26. 23:10
 13/38 anonim ***** válasza:
78%

Általány fütésszámlát fizetek. 🥰

Én imádom a telet. Nyáron a nagy melegben a klíma nagyon megdobja a rezsit.

2023. nov. 26. 23:12
 14/38 anonim ***** válasza:
72%

"Bár én nem pontoztalak, szerintem nem bírják, a nagyképűséged"

Nem vagyok nagyképű, csak a tényeket írtam le, miszerint nem csak olyan emberek léteznek akik a fűtésszámlán rettegnek és/vagy a szüleik fizetik azt, hanem vannak dolgozó emberek is akik nem ettől fognak a falnak menni.

Ha ez sérti valaki lelki világát, arról nem én tehetek.

2023. nov. 26. 23:16
 15/38 anonim ***** válasza:
89%

Annyira nem tudom megérteni hogy miért van télen is, meg nyáron is egy rakás ember, akik egyenesen számon kérik, hogy mások szeretik az adott évszakot...

Most neked jobb ettől?😅

Engem abszolút, de tényleg semennyire sem zavar a hideg, sőt, még élvezem is. Naponta jó, ha negyed órára bekapcsolom a fűtést és ennyi, de van hogy egyáltalán nem kapcsolom be, mert nem baj ha hideg van. Élvezem hogy most hideg a párnám, azt is, hogy ha meleg teát ihatok a hűvös szobában, és szeretek pulcsiban lenni otthon. Gyakrabban is járok sétálni ilyenkor, mert jó érzés ahogy kihül és pirospozsgás lesz az arcom. Van ilyen!!!

Ellenben a nyár maga a pokol számomra, 3 teljes hónapig minden egyes nap kínszenvedés. Viszont elfogadom, hogy vannak emberek, akiknek a hőség a lételeme. Kit érdekel, nem?

2023. nov. 26. 23:16
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
Én azt bírom, hogy tél és nyár létezik mióta világ a világ de az emberek egy része a mai napig úgy csinál, mintha ezek valami soha nem tapasztalt szörnyűségek lennének.
2023. nov. 26. 23:19
 17/38 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom, most lehet kicsit hideg de azért január február legyen light-osabb. Hónyulat se szeretnék idén Húsvétkor.
2023. nov. 26. 23:28
 18/38 anonim ***** válasza:
88%
Milyen hideg idő?? Szeptemberi időjárás van, pedig mindjárt december. A fűtést meg tekerd lejjebb, mert egyrészt ilyen enyhe időben felesleges szaunát csinálni a lakásból, másrészt ha ekkora gond a fűtésszámla, akkor jobban jársz, ha felveszel egy pulcsit. Nem kell ezerrel fűteni.
2023. nov. 26. 23:32
 19/38 anonim ***** válasza:
26%
18 Jaj már megint Magyarország szerencsésebb megyéi írogatnak. Tudjuk, ti még strandoltatok november elején is.
2023. nov. 26. 23:34
 20/38 anonim ***** válasza:
98%

"Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?"

Jómagam fizetem és nem vagyok hátrányos helyzetű, egyébiránt semmi befolyással nincs az egyéni preferenciám az időjárásra, úgyhogy ha szívinfarktust kapok a hideg időtől vagy örömtáncot járok, az ugyanúgy hideg marad. Nos én inkább az utóbbi szegmenshez tartozom, megtalálom a hideg időben is a szépet, mint hogy azon stresszeljek, hogy xy összeggel többet kell fizetnem hó végén, mert ahogy említettem az égvilágon semmi befolyásom nincs az időjárás alakulására.

2023. nov. 26. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!