Miért örülnek emberek ennek a hideg vacak időnek, amikor kőkemény fűtésszámlával jár? Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?
"Miért nem mész Afrikába, ha ez zavar téged? Vagy direkt szenvedsz?"
Nyaranta miért nem takarodtok el szibériába? Vagy direkt szenvedtek?
Általány fütésszámlát fizetek. 🥰
Én imádom a telet. Nyáron a nagy melegben a klíma nagyon megdobja a rezsit.
"Bár én nem pontoztalak, szerintem nem bírják, a nagyképűséged"
Nem vagyok nagyképű, csak a tényeket írtam le, miszerint nem csak olyan emberek léteznek akik a fűtésszámlán rettegnek és/vagy a szüleik fizetik azt, hanem vannak dolgozó emberek is akik nem ettől fognak a falnak menni.
Ha ez sérti valaki lelki világát, arról nem én tehetek.
Annyira nem tudom megérteni hogy miért van télen is, meg nyáron is egy rakás ember, akik egyenesen számon kérik, hogy mások szeretik az adott évszakot...
Most neked jobb ettől?😅
Engem abszolút, de tényleg semennyire sem zavar a hideg, sőt, még élvezem is. Naponta jó, ha negyed órára bekapcsolom a fűtést és ennyi, de van hogy egyáltalán nem kapcsolom be, mert nem baj ha hideg van. Élvezem hogy most hideg a párnám, azt is, hogy ha meleg teát ihatok a hűvös szobában, és szeretek pulcsiban lenni otthon. Gyakrabban is járok sétálni ilyenkor, mert jó érzés ahogy kihül és pirospozsgás lesz az arcom. Van ilyen!!!
Ellenben a nyár maga a pokol számomra, 3 teljes hónapig minden egyes nap kínszenvedés. Viszont elfogadom, hogy vannak emberek, akiknek a hőség a lételeme. Kit érdekel, nem?
"Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?"
Jómagam fizetem és nem vagyok hátrányos helyzetű, egyébiránt semmi befolyással nincs az egyéni preferenciám az időjárásra, úgyhogy ha szívinfarktust kapok a hideg időtől vagy örömtáncot járok, az ugyanúgy hideg marad. Nos én inkább az utóbbi szegmenshez tartozom, megtalálom a hideg időben is a szépet, mint hogy azon stresszeljek, hogy xy összeggel többet kell fizetnem hó végén, mert ahogy említettem az égvilágon semmi befolyásom nincs az időjárás alakulására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!