Most, hogy kb fél éven át szét lehet fagyni olyan hideg lesz, hogyan szoktátok nyárig túlélni ezt az időszakot?
Figyelt kérdés
Eskü jobb lenne ha beütne ez a globális felmelegedés, legyen 20 fok télen, nyáron meg max klímázok jobban 😀2023. nov. 8. 19:07
1/17 anonim válasza:
én imádom a november-február közötti időszakot, viszont nyáron kb a pokolban érzem magam
2/17 anonim válasza:
"Eskü jobb lenne ha beütne ez a globális felmelegedés"
persze, nagyon jó lenne ha emelkedne a vízszint pár méterrel, meg elsivatagosodna az ország. már most mediterrán éghajlat van
3/17 anonim válasza:
Hagyjátok szegény kérdezőt, gondolom 7 és 8 közt van az internet-idő a kisegítő osztályon, ennyi nekik is jár.
4/17 anonim válasza:
Egyáltalán nincs hideg, nem tudom mit vagy kiakadva..
Ez még nem az az idő amiben szét lehet fagyni.
5/17 anonim válasza:
Felöltözöm.
Egyébként milyen fél év? Én még most is rövidnadrágban vagyok otthon.
6/17 anonim válasza:
Én inkább a hideget szeretem. Nincs bajom, azzal, hogy nem izzadok, mint az állat. Inkább az, hogy télen kevesebbet süt a nap, de nincs baj, túlélem. 😀
7/17 anonim válasza:
felöltözöm, bekapcsolom a fűtést.
Úgy írod ezt, mintha soha nem lett volna még tél.
8/17 anonim válasza:
Szeretem a nyarat, fàzós vagyok. De meg kell talàni mindenben a szèpet. Nekem ebben az a jó, hogy jól esik a melegben bekuckózni , filmezni. Nincs annyi kinti meló , mint nyàron. Mèg a falevèl szedèsènek van szezonja, de aztàn jönnek a pihenős hètvègèk. Gyerekkoromban ilyenkor màr szànkóztunk, ez most mèg nem fagyàspont.
9/17 anonim válasza:
Évekig így voltam én is, aztán rájöttem, hogy télen kabátban kell járni...
10/17 anonim válasza:
Próbálok tornázgatni edzegetni hogy a stresszt legyőzzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!