Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most, hogy kb fél éven át...

Most, hogy kb fél éven át szét lehet fagyni olyan hideg lesz, hogyan szoktátok nyárig túlélni ezt az időszakot?

Figyelt kérdés
Eskü jobb lenne ha beütne ez a globális felmelegedés, legyen 20 fok télen, nyáron meg max klímázok jobban 😀
2023. nov. 8. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Évek óta nem kell télen elővennem a vastag télikabátomat, pedig elég fázós vagyok. Most egy pulóver+vékony farmerkabátban vagy ballonkabátban közlekedem, és ahogy nézem a következő hetekben sem fog jelentősen csökkenni a hőmérséklet. Rendes havazás nem is tudom mikor volt utoljára. A globális felmelegedés már beütött, nézd meg, hogyan változtak az átlaghőmérsékletek a téli hónapokban is az elmúlt 10-20 évben. Engem inkább az zavar, hogy délután 4kor már sötét van, de szerencsére heti 3x itthonról dolgozom, és olyankor igyekszem a kutyát korán vinni a délutáni sétára, hogy be tudjak gyűjteni némi napsütést (vagy esőt, szóval friss levegőt).
2023. nov. 8. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Utálom, de engem az nyugtat, hogy az a "fél év" a gyakorlatban igazából 3 hónap (kb mostantól febr. 10-ig).

Egyébként évek óta nem kell hordanom sálat és kesztyűt, pedig fázós vagyok.

Pont ma gondoltam rá, hogy ilyenkor kezdek el hópelyhes mintás körmöt kérni a műkörmösömtől, de most olyan az időjárás, hogy ha ilyet látnék máson, körbe röhögném.

2023. nov. 8. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Kimegyek sátrazni.
2023. nov. 8. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szét lehet fagyni, mikor egész "télen" 10 fok van?! Most kezdett el végre normális idő lenni.
2023. nov. 9. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

nem írta a kérdező hogy hol lakik, lehet szibériában

2023. nov. 9. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a 10-12 fok miért "hideg", de ha te mondod, legyen :D

Amúgy, ja tényleg jó volna a glob. felm., hiszen nyáron már így is meg lehet dögleni, csakhogy

- nem mindenki tehet be klímát a lakásba (pl mi nem)

- nem mindenki klímás irodában melózik, hanem a szabadban

2023. nov. 10. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
kérdező ha ennyire szereted a meleget költözz a WASP-12b-re, ott 2600 °C van
2023. nov. 10. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!