Most, hogy kb fél éven át szét lehet fagyni olyan hideg lesz, hogyan szoktátok nyárig túlélni ezt az időszakot?
Figyelt kérdés
Eskü jobb lenne ha beütne ez a globális felmelegedés, legyen 20 fok télen, nyáron meg max klímázok jobban 😀2023. nov. 8. 19:07
11/17 anonim válasza:
Évek óta nem kell télen elővennem a vastag télikabátomat, pedig elég fázós vagyok. Most egy pulóver+vékony farmerkabátban vagy ballonkabátban közlekedem, és ahogy nézem a következő hetekben sem fog jelentősen csökkenni a hőmérséklet. Rendes havazás nem is tudom mikor volt utoljára. A globális felmelegedés már beütött, nézd meg, hogyan változtak az átlaghőmérsékletek a téli hónapokban is az elmúlt 10-20 évben. Engem inkább az zavar, hogy délután 4kor már sötét van, de szerencsére heti 3x itthonról dolgozom, és olyankor igyekszem a kutyát korán vinni a délutáni sétára, hogy be tudjak gyűjteni némi napsütést (vagy esőt, szóval friss levegőt).
12/17 anonim válasza:
Utálom, de engem az nyugtat, hogy az a "fél év" a gyakorlatban igazából 3 hónap (kb mostantól febr. 10-ig).
Egyébként évek óta nem kell hordanom sálat és kesztyűt, pedig fázós vagyok.
Pont ma gondoltam rá, hogy ilyenkor kezdek el hópelyhes mintás körmöt kérni a műkörmösömtől, de most olyan az időjárás, hogy ha ilyet látnék máson, körbe röhögném.
14/17 anonim válasza:
Szét lehet fagyni, mikor egész "télen" 10 fok van?! Most kezdett el végre normális idő lenni.
15/17 anonim válasza:
nem írta a kérdező hogy hol lakik, lehet szibériában
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a 10-12 fok miért "hideg", de ha te mondod, legyen :D
Amúgy, ja tényleg jó volna a glob. felm., hiszen nyáron már így is meg lehet dögleni, csakhogy
- nem mindenki tehet be klímát a lakásba (pl mi nem)
- nem mindenki klímás irodában melózik, hanem a szabadban
17/17 anonim válasza:
kérdező ha ennyire szereted a meleget költözz a WASP-12b-re, ott 2600 °C van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!