Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért örülnek ennek a hülye...

Miért örülnek ennek a hülye hónak annyira az emberek?

Figyelt kérdés

Sokka szebb a virágzó, színekben pompázó táj tavasszal, mikor zöldell a rét és virágzik a sok gyümölcsfa. Emlékszem 38 éve 1987-ben mennyire szidták és utálták azokat a napokat amikor elzárt a hóvihar mindent a külvilágtól. 100 km/h szél fújt sokszor és méteres torlaszokat emelt. A régi ikarus buszokat majdnem eltemette amik elakadtak falvak között. Pokol volt, nekem máig nagyon rossz emlék, mert majdnem halálra fagytunk a kietlenben. Mire a segítség megjött, már nem éreztem a végtagjaimat, kihűltünk sokan, mivel az orkán erejű szél miatt a -13 fok -25 foknak érződött és átfújt a kabátunkon is.

Most ugyan nincs kritikus hóhelyzet de ahogy esni kezdett ez a hülye hó annyira örülnek, hogy ezzel van tele az internet, hogy bedurvult a tél, mekkora havazás van, aztán épphogy 1 napig ha megmarad általában.

Én nem csak 1987 miatt utálom a telet és a havat, hanem alapból belém égett sok régi tél amikor rengeteg bajt okozott a havazás és az emberek inkább szidták, mintsem olvadozzanak tőle, mint most. Nem értem miért változtak így meg az emberek, nagyon más a világ. Sokszor a szarnak örülnek és ez igaz a politikára is, amit ebbe a kérdésbe nem keverek bele, tudjuk jól mi kell a magyar embernek. Tisztelet a kivételnek persze.

ma 09:31
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Lehet ezt vitatni, de aki szereti a hideget most zárja el a fűtést és élvezze, mint ahogy én élvezem nyáron légkondi nélkül a hőséget. Hajrá!
ma 11:53
 42/58 A kérdező kommentje:
Attól mert villamossági mérnök vagyok én is ember vagyok, vannak érzéseim és véleményeim. Ugyanúgy étkezek, emésztek, tudok aggódni, mérges lenni. Ugyanúgy élek nemi életet, szoktam álmodni éjjel ha alszom, mit mondjak még amivel meglephetlek, mint mérnök? Ja 4 nyelven beszélek, szeretek sakkozni, kertben dolgozni, nagy hobbim a kerti munkák a villamosság mellett. Mit is mondhatnék még? :)
ma 11:57
 43/58 A kérdező kommentje:
Ja, nem szeretem a telet és a havat, de senkit se betegezek le mert szereti és neki az okoz örömöt. Meg kell érteni csak, hogy én meg a hőhullámot szeretem és azt se bánom ha felforr a bolygó 10 éven belül, túl fogom élni. Egy jégkorszakot már lehet én nem élnék túl, de azt meg majd éljétek túl ti akkor akik a hideget szeretik.
ma 11:58
 44/58 anonim válasza:
63%
Nem szeretem én se kimondottan a telet, havat, de a magadfajta károgó rinyagépek nélkül sokkal boldogabb lenne a világ, az biztos. Utálom az ilyen megkereseredett, mindenbe belekötő, begyepesedett mártírokat. Bárcsak eltűnnének az ilyenek a bolygóról...
ma 11:59
 45/58 anonim ***** válasza:
25%

"Attól mert villamossági mérnök vagyok én is ember vagyok, vannak érzéseim és véleményeim."

Még mindig azt hiszed, hogy csak te vagy a világ közepe, hogy te sz..rtad a spanyol viaszt, különben nem ítélkeznél, nem illetnéd különböző negatív jelzőkkel azokat, akik nem olyanok, mint te. Ha érzelmileg is fejlett lennél, akkor elfogadnád, hogy nemcsak te létezel ezen a bolygón, hanem más is, aki más, mint te. Más az érdeklődési köre, mást bír, mást szeret.

És azért, mert te, mint egy porszem a világban, utálsz valamit, az csak egy jelentéktelen dolog. Megengeded ugye, hogy más ne utálja a havat csak azért, mert te utálod?

ma 12:40
 46/58 anonim válasza:
57%
44-es vagyok. Azért akadtam ki ennyire, mert nagyon jól ismerem személyesen ezt az örök panaszkodó, mártír embertípust, karaktert. Aztán láthattuk lejjebb, hogy elkezdett kötekedni a válaszolókkal, otromba stílusban, pedig ő írta ki a kérdést. Ne tévedjünk, az ilyen nyáron is ezt csinálná, akkor a kánikula miatt nyígna, hogy mekkora hőség lenne. Az ilyennek minden rossz, minden szar, mindenbe és mindenkibe is beleköt. Pláne egy olyan hülyeség miatt hisztizik, kint az időjárás, amire semmi ráhatása, befolyása nincs. Mi értelme van ennek?
ma 12:46
 47/58 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem te nem szoktál szexelni. Ha szoktál volna nem lennél ennyire frusztrált😆😆
ma 12:46
 48/58 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező orvos látott már? Döbbenet hogy mennyire képtelen vagy elfogadni azt, ha másnak a tiedtől eltérő véleménye van. Többen is leírták teljesen kulturáltan, hogy manapság ritkaságnak számít a havazás és mint ilyen persze hogy érdekes, de te ezeket teljesen figyelmen kívül hagytad és csak tolod tovább az elmebeteg rinyalast.

Továbbá leostobázol másokat, miközben még a holdkóros kifejezést sem tudod helyesen, szerinted az holtkóros...

A 40-es válaszoló az utolsó mondatában nagyon jól összeszedte a jellemzésedet, nincs is mit már hozzátennem.

ma 13:08
 49/58 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, hagyd rájuk, manapság elmebetegnek van bélyegezve mindenki, aki nem imádja a telet, hideget, havat.
ma 13:11
 50/58 anonim válasza:
65%
49# Nem, nem az az elmebeteg, aki nem imádja a telet, hideget, havat... Hanem az az elmebetegség, hogy nyáron ugyanez ment Gyakorikérdéseken, csak akkor a nyár ellen, meg a kánikula miatt írták ki a tucatkérdéseket, akkor a hőség miatt ment a panaszkodás ezerrel, tudom, mert olvastam. Vélhetően ugyanazok verték akkor a tamtam dobot, mint akik most is. Nem kell szeretni a telet. De fel lehet öltözni, vastag kabátot venni, vitaminokat szedni stb... Ha meg valaki annyira utálja a hideg klímát, az nem Magyarországról írogatna, hanem rég elköltözött volna valami mediterrán országba, Afrikába, Kanári-szigetekre stb... Vagy utazzon el wellnessbe, gyógyfürdőkbe. És teszi ezt úgy, hogy nincs ráhatása az időjárásra. Eleink a Kárpát-medencébe "raktak le" minket, pont.. Tessenek nekik írni a reklamációt.
ma 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!