Mennyire jogos hogy a főnököm szólt emiatt?
Reggel ahogy megjövök a munkahelyemre, az az első dolgom, miután bekapcsoltam a laptopom és megnéztem az emaileket, hogy elszaladok mosdóba. Igyekszem hamar végezni, nagyon max. 5-10 percet ha ott töltök.
Múltkor szólt emiatt, hogy a munkaidő első fél órájában többet szeretne a helyemen, gép elött látni.
25/N
“ Vannak olyan munkakörök, ahol bizony ott kell ülnöd legalább kezdetkor,”
A legtöbb helyen meg nem kell, ennyi.
Ugye tudod, hogy a legtöbb vonat nem tízpercenként jár?
#67 Nem fogják fel a lényeget 😃
Világ életemben mindig 15-20 perccel korábban érkeztem a munkahelyeimre, pont azért, hogy az ügyes-bajos dolgaimat el tudjam végezni, mire elindul a munka. Ez a saját érdekem is, hogy kényelmesen tudjam kezdeni a munkát.
Rendben, te így intézted. Én meg nem fogok egy órával korábban bemenni egy 5 perces teendő miatt, és akinek van esze az nem teszi szerintem.
#73:
Neked ez akkor már súlyos megfelelési kényszer... Nem mindenki éli így az életét.
Amúgy napközben stoppereled hogy mennyit vagy távol a géptől, és túlórában pótolod, gondolom?
Tehát nincs válasz.
(Nem én voltam a 77, de igaza van)
"akkor is ha reggel megy ki, meg akkor is ha délután kettőkor"
A kettő között az a különbség, hogy reggel tudatosan nincs a helyén kezdéskor. Napközben egészen más, mert nyilván 8 óra alatt vannak bizonyos szükségletek. De ne mondd már nekem, hogy neki minden áldott reggel pontban 8 órakor kell a nagydolgát elvégeznie. 😃
De tőlem nyugodtan írhatjátok még ezerszer is, jelen esetben akkor is értem a munkáltatót, hogy mi a baja ezzel. Nagyon sok esetben nincs igaza a munkáltatóknak, de itt, ebben az esetben pontosan érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!