Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire jogos hogy a főnököm...

Mennyire jogos hogy a főnököm szólt emiatt?

Figyelt kérdés

Reggel ahogy megjövök a munkahelyemre, az az első dolgom, miután bekapcsoltam a laptopom és megnéztem az emaileket, hogy elszaladok mosdóba. Igyekszem hamar végezni, nagyon max. 5-10 percet ha ott töltök.

Múltkor szólt emiatt, hogy a munkaidő első fél órájában többet szeretne a helyemen, gép elött látni.

25/N

2024. júl. 2. 09:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim ***** válasza:
75%

19: De ha egyszer akkor kell neki?

Mit kell szagolni? Szerinted mások hol intézik? Erre van a WC. Egyébként meg, akinek normális az emésztése, annak a széklete is normális, se nem hangos, se nem szagos.

2024. júl. 2. 10:17
 22/119 anonim ***** válasza:
69%
#19 Nálatok az iroda közepén van a wc? Komolyan annyira sznobok vagyunk már hogy nem lehet használni a wc-t 2024-ben arra amire való, mert más azt szagolja? Mára is ideje felhagyni az internettel azthiszem :D
2024. júl. 2. 10:17
 23/119 anonim ***** válasza:
60%

#21 Te tényleg nem érted? Ha én tudom, hogy minden reggel el kell végeznem a dolgom és ezt otthon nem vagyok képes megtenni, akkor legalább előbb bemegyek munkába és úgy csinálom, nem így kezdem a munkaidőmet minden áldott nap. Ez teljesen normális elvárás egy vezetőség részéről, szerintem. (Pedig én is alkalmazott vagyok.)

Azon felül az emberek, ha megérkeznek a munkahelyükre, akkor általában kezet mosnak (legalábbis remélem, mert mindent összefogdosnak a tömegközlekedésen). Namármost, nem ismerem a kérdező munkahelyét, de nálunk pl. egyetlen mosdó van női/férfi egyben. Ha én nekem minden reggel meg kéne várnom, hogy kiszarja magát a kolléga és utána moshatok csak kezet, nem tetszene.

2024. júl. 2. 10:20
 24/119 anonim ***** válasza:
45%

23: Te nem érted. Vagy valami beteg kakafétises vagy. Hogy lehet ebből ekkora ügyet csinálni. Bemegy előbb a kérdező, ha nem láttad volna, és már dolgozik, megnézi az e-mailjeit, stb. Aztán közben rájön.

A kezedre meg ott van a kézfertőtlenítő, be sem kell menned a WC-be.

Jó, hogy nem már azért is szólnak, mert valaki arra használja a WC-t, amire való.

2024. júl. 2. 10:23
 25/119 anonim ***** válasza:
40%

23

Na de mi van,akkor ha a cég által biztosított külön busszal jár dolgozni?Az mindig fix időben érkezik.Így nem tud előbb beérni.

2024. júl. 2. 10:25
 26/119 anonim ***** válasza:
39%

#24 Nem, nem dolgozik, hiszen csak bekapcsolja a gépet és irány a wc 😃

És továbbra is fenntartom, hogy ha nekem már reggel ilyen gondjaim vannak, azt vagy otthon végzem vagy ha arra nincs időm, akkor annyival előbb érek be. Ennyi. Majd ha egyetlen wc-t használsz a kollégáiddal és egy picsányi helyen vagytok nyolcan az irodában, ahol fél méterre van a wc, megtudod. Pont egy ilyen állandóan az irodai wc-ben szaró kollégám van, akitől fel lehet fordulni minden egyes nap, holott 10 percre lakik az irodától és bőven beleférne neki, hogy otthon végezze el, amit kell.

2024. júl. 2. 10:27
 27/119 A kérdező kommentje:
Nyilván nem kell ezt szó szerint érteni, ha megnyitom az emailt és van valami nagyon sürgős, az élvez prioritást és csak utana megyek a mosdóba. De mosdóba se minden reggel megyek, csak nagy általánosságban, van olyan, hogy nem kell.
 28/119 anonim ***** válasza:
100%
#25 Leírta, hogy vonattal jár.
 29/119 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindenki tud korábban menni, nekem pl egy órával korábban kéne bent lennem ahhoz, hogy öt perccel korábban bent legyek…

Normális munkahelyen szerintem a kutyát nem érdekli ki mikor megy budira.

(Mondjuk így belegondolva tényleg fura 10 percet trónolni, foghatná rövidebbre, de hát ez van, ha menni kell hát menni kell.)

30/119 anonim ***** válasza:
56%
#27 Hát, eddig nem ezt írtad.
2024. júl. 2. 10:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!