Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!
Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.
Társas ember vagyok alapvetően.
78. Talált süllyedt! Hányszor álltam fel? Valaki adjon még vagy 50 zsák kezet!
De én egy szar-lúzer harcos vagyok, véletlenül sem egy megfáradt katona!
Ja, és a világ egy undok hely! 😉
"De én egy szar-lúzer harcos vagyok"
Addig, amíg így vélekedsz magadról, mindenki így is fog téged kezelni. Te így szereted magad, hogy így beszélsz magadról?
Akkor szerintem teljesen más fogalmad van arról, hogy mi az, hogy szeretet, mert amit te annak nevezel, azt csak te nevezed szeretetnek. Más, a szeretet fogalmát máshogy definiálja, mint te.
Mesélj egy kicsit a családodról!
A te apád ivott, vert, megszégyenített kiskorodtól?
Háborúztak a családtagjaitok, rokonaitok egymással?
Tinédzser korodtól mentél át olyan szerelmi csalódásokon, hogy meg akartál halni?
Küzdöttél alkohollal, drogokkal, saját démonaiddal?
Értek folyamatos iskolai és munkahelyi atrocitások?
Kerített már be olyan életérzés hogy nem találod a helyed a világban?
Kerített már be olyan életérzés hogy nem találod a párodat akit szeretnél és viszont szeretne?
Majd akkor UGASSATOK, jó??!
"De én egy szar-lúzer harcos vagyok"
💪IRÓNIA
Nem kell hogy lássátok, ezt csak én tudom hogy miken mentem keresztül.
Nem önigazolás, sokkal inkább TÉNY!
Idefigyelj világ fájdalom!
Azon kívül, hogy az apám nem volt és most se alkoholista, és nem szégyenített meg, minden másik pont megvolt mégse hisztizek itt órákon át, hogy engem valaki szeressen és hozzon ki a sok szaromból.
Ennél rosszabb dolgokon mennek át itt emberek mégse rinyálnak, hogy az élet mennyire igazságtalan velük.
Nekem az a SIKERÉLMÉNY hogy idáig húztam!
Bár az utóbbi 3 év (ezt beleszámítva) már elég necces volt!
És még te nem akarsz pszichológushoz és szakemberhez menni..Tudod mit.. nem érdemelsz mást, csak amit saját magadnak adsz.
Mint már írtam, páromnak is szar gyerekkora volt, apja alkoholista volt, anyját 12 évesen rákban elveszítette, apja értelmi és érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van..stb. tehát páromnak rengeteg traumája van, mégis tesz azért, hogy rendbe tegye magát és NEM TŐLEM várja a csodát, hanem saját magától és a szakemberektől. Mikor összejöttünk, nem mindent tudtam, a problémái is idővel jöttek elő, ahogy idősebb lett. Igaz, párom soha nem küzdött se droggal, se alkohollal, de munkahelyén sehol se szeretik, mert ő nem kétszínű, nem gerinctelen, nem alkoholista, ő nem linkeskedik, hanem dolgos, becsületes, tiszteletreméltó ember..
Te egy hisztis kisgyerek vagy, aki nem érdemel boldogságot, mert saját magának se adja meg, nem tesz azért, hogy neki jobb legyen. Te saját magadat kárhoztatod örök boldogtalanságra. De megérdemled, mert ezt teszed saját magaddal.
Mindenki csak annyit érdemel, amennyit bele fektet az életbe.
Végeztem veled, többet nem írok neked. Rinyálj és sajnáltasd magad tovább. Máté Gábor összes könyvét meg olvasd el, márha javulni akarsz egyáltalán. Youtube-on is rengeteg videó van traumafeldolgozással kapcsolatban.
Nem jó emberrel kezdtél. Pont én is benne vagyok párom révén a traumás dolgokban. Szóval, van összehasonlításom. Te páromhoz képest csak egy rinyagép vagy, aki semmit se tesz saját boldogsága érdekében.
Lusta vagy, ám legyen. Nincs erőd és motivációd saját magadhoz? Akkor kinek legyen, ha nem neked?
Páá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!