Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

dec. 13. 12:40
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/142 A kérdező kommentje:

"Amikor haladsz előre az életben, mert vannak építő jellegű céljaid, amikért teszel, és amiket el is érsz."

Sose haladtam, úgy születtem hogy folyamatosan visszahúztak, akadályoztak, bántalmaztak. Gondolom neked nem voltak ilyen problémáid, nálad minden FLOTTUL ment, ezért is voltak céljaid, elképzeléseid, motivációd. Nekem nincs, nem is volt, az erőm fogyott el! Nekem nincs társam akivel megbeszéljem a dolgokat, aki a legrosszabb pillanataiban is megfogja a kezem! Egyedül vagyok! Egyedül küzdök! Sohasem volt!

"Pont azért, mert nincs se saját tapasztalatom, de a közvetlen környezetemben sem szorult senki ilyesmire"

Erről beszélek! 🥺

dec. 16. 17:40
 142/142 anonim ***** válasza:
eöe
dec. 17. 23:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!