Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!
Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.
Társas ember vagyok alapvetően.
87.
Elhiszem, de tudod egy dolognak az időtartama, mértéke és intenzitása is számít!
"Igaz, párom soha nem küzdött se droggal, se alkohollal, de munkahelyén sehol se szeretik, mert ő nem kétszínű, nem gerinctelen, nem alkoholista, ő nem linkeskedik, hanem dolgos, becsületes, tiszteletreméltó ember."
Azt megkérdezhetem hogy hanyadik X-es és mivel foglalkozik a párod?
Konkrétan mindegyiken átmentem én is, és sokan mások is. Egyik sem olyan ritkaság.
Csak én nem hagytam el magam és nem csak rinyáltam és elvártam hogy majd mások megoldják a gondjaimat.
Párom idén töltötte be a 40. életévét és kereskedelemben dolgozik, árufeltöltő és pénztáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!