Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

tegnap 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
66%
Mert általában nem elviselhető hosszútávon egy olyan ember a kapcsolatban, aki olyan szinten társfüggő, hogy magától semmit nem tud kezdeni az életével. Ezekből lesz az, hogy a másik úgy érzi, hogy megfojtja őt ahogy piócaként tapad rá az ember.
tegnap 12:46
 2/102 A kérdező kommentje:

Akkor miért mondják hogy nekem egy normális társ kéne?

Aki motivál, aki lendületet ad, aki segít magamat a hajamnál fogva kihúzni a 💩ból!

Sajnos nincs erőm. Nem is akartam családot, csak egy élettársat, mindig ez volt a központi téma.

Egyedül mire menjek? Kb. semmivel.

Ez adna értelmet. De ezt is tanulni kéne.

tegnap 12:53
 3/102 anonim ***** válasza:
90%

A kérdezővel teljes mértékben egyetértek,mégpedig azért, mert egy megfelelő és érzelmileg is támogató társ a legjobb hátország az életben. Pontosabban ,az lenne ! Máskülönben biorobotként élhetünk...

F

tegnap 12:55
 4/102 A kérdező kommentje:
tegnap 12:55
 5/102 A kérdező kommentje:

Szerintem nem vagyok annyira társfüggő. Világ életemben egyedül voltam.

Magányosan jártam az utat, akkor is ha voltak mellettem (sok) emberek.

Jó lenne valakinél megpihenni. Nekem az egyszerre lenne ágy és generátor.

tegnap 12:58
 6/102 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem csak neked kéne normális társ, hanem a potenciális párodnak is. Ha te kapsz egy normális párt, de ő csak egy rakás szerencsétlenséget aki nem egyenlő társa, hanem csak egy páytolgatnivaló alak, az sosem lesz egészséges kapcsolat. Legalábbis irtó minimális ilyesmire az esély.

El kell érned, hogy te is olyan ember legyél már önmagadtól is, akiben más egy normális társat láthat.

tegnap 12:59
 7/102 A kérdező kommentje:
3-as, na látom kapiskálja valaki a lényeget!
tegnap 12:59
 8/102 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy társas ember vagy, nem egyenlő azzal, hogy lúzerként majd valaki összekapar és embert csinál belőled...
tegnap 13:01
 9/102 A kérdező kommentje:

Kihangsúlyoznám:

"mert egy megfelelő és érzelmileg is támogató társ a legjobb hátország az életben. Pontosabban, az lenne! Máskülönben biorobotként élhetünk..."

tegnap 13:02
 10/102 anonim ***** válasza:
0%
El vagy tévedve. Senkinek sem kell egy mihaszna ember.
tegnap 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!