Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

tegnap 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 A kérdező kommentje:

"Kérdező, akkor gyere össze egy pszichológussal és akkor két legyet ütsz egycsapásra."

Ismersz ilyet?

[link]

Na ne szórakozz Zohannal!

tegnap 14:16
 42/102 A kérdező kommentje:

"Szánalmas egy ember vagy, hogy te egy terhet akarsz a másik nyakába tenni, mert te önállóan életképtelen és lusta dög vagy."

Eljutottam arra szintre hogy már ezt is elfogadom, mert nincs/nem volt más választásom!

tegnap 14:18
 43/102 anonim ***** válasza:

Ha annyi erőbefektetést tennél egy-egy pszichológiai könyv, vagy youtube-os videó megnézésébe, mint amennyit rászánsz az önsajnáltatásra, már rég meggyógyítottad volna magad.

tegnap 14:18
 44/102 anonim ***** válasza:
Szívesen segítek pár dologban, írj privátban, ha gondolod.
tegnap 14:20
 45/102 A kérdező kommentje:

Dehogy rakom! Amúgy se vállalnák ezt a keresztet ami nekem van! ✝️

Mint mondtam, elbuktam!

46/102 anonim ***** válasza:
100%

jav.. egy-egy pszichológiai könyv elolvasásába..

Választásod pedig mindig van, most is. Ahelyett, hogy ide irogatsz és sajnáltatod magad, kereshetnél youtube-on egy pszichológiai előadást és megnézhetnéd. Na, erre milyen kifogást fogsz írni?

47/102 A kérdező kommentje:

"Ha annyi erőbefektetést tennél egy-egy pszichológiai könyv, vagy youtube-os videó megnézésébe, mint amennyit rászánsz az önsajnáltatásra, már rég meggyógyítottad volna magad."

Elárulom, 600 millió ilyen könyvem van amit évtizedek óta olvasok, de olyan választ egyik sem ad, amire nekem szükségem lenne!

Ezért kérdezem azt, hogy mi újat tudna mondani nekem egy szihomókus??

Gyógyszert meg nem szedek be, dugja fel magának!

Nem az agyammal van bajom!

tegnap 14:24
 48/102 anonim ***** válasza:

A pszichológus nem ír fel gyógyszert, azt csak a pszichiáter teheti.

Látom, mennyire vagy képben a pszichológiával, ha még ezzel se vagy tisztában.

"Ezért kérdezem azt, hogy mi újat tudna mondani nekem egy szihomókus??"

Menj el egyhez és megtudod, ember... mondtam, hogy én nem vagyok pszichológus..

De növeszd tovább a segged a fotelban, ahelyett, hogy fognád a tökeidet, márha van, és elmennél a szakemberhez, hogy segítsen neked.

Ha beteg vagy, gondolom mész a háziorvosodhoz, hogy írjon fel gyógyszert.

Lelkileg te is beteg vagy. Annak az orvosa pedig a pszichológus.

tegnap 14:28
 49/102 A kérdező kommentje:

"A pszichológus nem ír fel gyógyszert, azt csak a pszichiáter teheti."

Ezt is tudom, csak gondoltam nem fejtem ki mellékágon.

De köszönöm hogy kóstolgatsz, remek feltételezés a tájékozatlanságom, majd meghálálom! ;)

Beteg vagyok az egyszer biztos!

tegnap 14:30
 50/102 anonim ***** válasza:
0%
Itt hasznos választ erre ne várj. A magyar köztudottan szeret a bajban lévőbe még belerugni, okoskodni. Plusz beindul bennük az ösztön, hogy féltik a forintokat. Mert kapásból attól rettegnek, eltartót keresel, netán bármi igényed felmerül.
tegnap 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!