Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!
Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.
Társas ember vagyok alapvetően.
"Na látod ezt sem tudod, csak magabiztosan kijelentesz!"
Persze, hogy magabiztosan, hisz egyértelműen következik mindez abból, amit itt előadsz.
Kérdező, amit itt művelsz, az már eleve eltántorít minden értelmes nőt. Ez tény. Mindenre kifogást keresel, te változni nem akarsz, te a másiktól várod a csodát, mert egyedül életképtelen lusta dög vagy, aki arra se képes, hogy elmenjen legalább egyszer is egy pszichológushoz és ott elmondja a szakembernek a problémáit.
Tudjuk, te tökéletes vagy. Még se akar senki veled kapcsolatban lenni. Vajon miért? Költői kérdés.
"Kérdező, te szereted magad? Az önszeretetnek is van gyógyító hatása. Sőt, addig senki nem fog szeretni téged, amíg te nem szereted saját magad."
Mondhatom hogy igen, szeretem!
De a traumáim, az élet nehézségei, amik rárakódnak az önszeretetemre, vagy önbecsülésemre, vagy önbizalmamra, azok KISSÉ terhesek, főleg ha senki nem szolgál érdemleges megoldásokkal azokban a témában, amikre én gondolok!
Az önzetlen segítség meg eleve kizárt a mai világban!
Ettől még tudom hogy minden pénzbe kerül!
A kérdés csak az, hogy vállalja -e így is valaki ezt a keresztet✝️, ha "látszólag" nincsenek megoldások?!
"Mindenre kifogást keresel, te változni nem akarsz, te a másiktól várod a csodát, mert egyedül életképtelen lusta dög vagy"
Ezt már kiveséztük. Ajánlom figyelmedbe a 25-ös válaszomat.
"Máté Gábor orvostól hány könyvet olvastál eddig? A legújabbat a Normális vagy címűt elolvastad?"
Máté Gábort pont nem olvastam, de a könyv címe is már optimizmusra ad okot! 🙂
"Hány traumával kapcsolatos könyvet olvastál eddig?"
Hadd ne kelljen már számot adnom róla hogy hány ilyen önismereti, lélektani könyvet olvastam, jó?! A lényeg annyi hogy K sokat!
"A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely. És bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni! Ha tudod, hogy mit érsz, menj, és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat! Nem az számít, mekkorát tudsz ütni, hanem hogy milyen keményen állod az ütéseket, miközben csak mész előre. Ne mutogass másra! Ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki! Ez gyáva duma."
Rocky Balboa
"Hadd ne kelljen már számot adnom róla hogy hány ilyen önismereti, lélektani könyvet olvastam, jó?!"
De, kell, mert amit itt órákon keresztül művelsz, arról pont nem az tanúskodik, hogy te olyan "K sokat" olvastál volna bármiről is.
Ti azt hiszitek hogy egy vegetáló szobanövény🪴 vagyok?!
Elárulom hogy az agyam🧠 az egyik legaktívabb szervem, még ha nem is annak tűnik! 📚📚📚📚📚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!