Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!
Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.
Társas ember vagyok alapvetően.
"Majd akkor UGASSATOK, jó??!"
Nem ugatni jöttem, és a többi hozzászóló sem.
Ha nem tiszteled azokat, akiktől tanácsot, segítséget kérsz, jobb, ha nem is írsz ki semmilyen kérdést.
Hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja.
Tehát, amit írsz, az nem igaz. Hosszú távon nem működőképes.
Vagy 2 nyugis, vagy 2 pörgős ahogy az utolsó mondja.
Az ellentétek vonzhatják egymást, de nem működnek hosszútávon.
Az igazi vonzás az amikor két hasonló kerül össze.
"Ha nem tiszteled azokat, akiktől tanácsot, segítséget kérsz, jobb, ha nem is írsz ki semmilyen kérdést."
Bocsánat, csak nem igaz hogy 1-2 ember érti azt amiről beszélek, már jönnek oda szétszedni, meg dilidokihoz küldeni, mikor azt se tudják hogy hol meg hány helyen voltam, miket éltem át. De a Gyakorin mindig ez a módi, már megszoktam, csak kissé felb@szta az agyam!
Nem véletlenül hoztam fel jó példának a 4 pipásat! (98.)
Kérdező, nyugodj meg. Mindenki teljesen értette, hogy miről beszélsz. Viszont te nem érted, hogy mi miről beszélünk.
Még egyszer megismétlem, ahelyett, hogy elmennél egy szakemberhez, mivel a problémád rád és az orvosra tartozik csak, te önző egoista módon erőszakkal rá akarod magad tukmálni egy teljesen védtelen, ártatlan és egészséges mentalitású félre, hogy mivel te egy lusta dög vagy, majd ő kihúz, állításod szerint, a csávából. Hát bocs, az élet nem így működik.
Beteg vagy? Ott az orvos. Mit nem lehet ezen még mindig megérteni?
Nem bírom az orvosokat, sose bírtam őket. Az egészségügyet kerülöm mint a pestist. Arról nem is beszélve hogy nincs hosszútávon szakemberre pénzem ilyen óradíjak mellett. Régen jártam, az még okés volt. TB-sen is voltam. Relaxáljunk, meg gyógyszerekkel akartak tömni. El is köszöntem tőlük.
Amúgy meg hadd döntse már el a "leendő" párom hogy mennyire szeret és hogy mennyire vagyok terhes neki!
Nem neki kell összekapnia engem, csak legyen mellettem hogy motiváljon.
Túl sokat voltam egyedül és én a csapatmunkában hiszek.
Mire kapjam össze magam egyedül?
Így is otthagytak a gödörben, saját erőből meg nem biztos hogy ki tudok szállni.
"Mire kapjam össze magam egyedül?"
Erre:
"Amúgy meg hadd döntse már el a "leendő" párom hogy mennyire szeret és hogy mennyire vagyok terhes neki!"
Mert ha magadtól nem vagy képes összekapni magad, akkor pont erre nem adsz soha esélyt semmilyen potenciális párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!