Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!
Figyelt kérdés
Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.
Társas ember vagyok alapvetően.
tegnap 12:40
101/102 anonim válasza:
"Majd akkor UGASSATOK, jó??!"
Nem ugatni jöttem, és a többi hozzászóló sem.
Ha nem tiszteled azokat, akiktől tanácsot, segítséget kérsz, jobb, ha nem is írsz ki semmilyen kérdést.
102/102 anonim válasza:
Én is kissé olyan vagyok, mint a Kérdező. De sajna azt látom, hogy nincs olyan ember, aki ma hosszabb távon kitartana a másik mellett, mint motiváló erő. Pedig szerintem egy halkabb, csendesebb, nyugisabb egyén és egy pörgősebb, hangosabb, szókimondóbb egyén együtt kölcsönösen alakítani tudná egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!