Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

dec. 13. 12:40
 131/142 A kérdező kommentje:

Mind a kettőben ugyanazt írtam, a lényeg hogy NEM olvastam, de a lényeg az hogy NOORMÁLIS🤪 vagyok, ezt fejtegeti 2-3 száz oldalon keresztül gondolom!

"Ennyit rólad. Már saját magadnak mondasz ellent. Nem tudsz te semmit. Szánalmas lúzer vagy. Az is maradsz, míg élsz."

Akkor az vagyok! Nem mondtál újat mert valóban nem vagyok egy Sikerember, de hát mi is az a SIKER, definiáljuk! 🤔

Szánakozz csak nyugodtan, pont nem érdekel a véleményed!

dec. 16. 16:56
 132/142 A kérdező kommentje:

"Akkor keresd csak a kifogást, és maradj ilyen, kérdező. Csak te vesztesz rajta."

Na HA ajánlasz egy 100% TUTI szakembert, akkor átgondolom!

Na?? 😁😁😁

dec. 16. 17:00
 133/142 anonim ***** válasza:

"de hát mi is az a SIKER, definiáljuk!"

Amikor haladsz előre az életben, mert vannak építő jellegű céljaid, amikért teszel, és amiket el is érsz.

Nálad ott elbukik a dolog, hogy csak sajnáltatod magad, és másoktól várod hogy megoldjanak helyetted mindent, te pedig semmiért nem teszel semmit.

dec. 16. 17:03
 134/142 anonim ***** válasza:

"Na HA ajánlasz egy 100% TUTI szakembert, akkor átgondolom!"

Sosem volt egyre sem szükségem, hisz én magamtól is felértem ésszel hogy ha valamivel nem voltam elégedett az életemben, akkor nekem kell tennem ellene.

dec. 16. 17:04
 135/142 A kérdező kommentje:

"Sosem volt egyre sem szükségem, hisz én magamtól is felértem ésszel hogy ha valamivel nem voltam elégedett az életemben, akkor nekem kell tennem ellene."

Értem! De TE tudsz ajánlani egy JÓ, MEGBÍZHATÓ szakembert aki NEM azt fogja mondani hogy "DEHÁT TE TUDOD A LEGJOBBAN...!" (?)

Ha már ennyire ajánlgatjátok a szakembereket?

Most kifejezetten Tőled kérdezem!

[link]

dec. 16. 17:10
 136/142 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert nincs se saját tapasztalatom, de a közvetlen környezetemben sem szorult senki ilyesmire, maximum idegenek online véleményeit tudnám mutogatni. De azt meg te is el tudod olvasni magadnak.
dec. 16. 17:13
 137/142 A kérdező kommentje:
Meg anyám is tudja, meg a szomszéd Mariska is tudja, meg a Jóisten is tudja, csak ÉN NEM!!
dec. 16. 17:13
 138/142 A kérdező kommentje:
irónia
dec. 16. 17:14
 139/142 A kérdező kommentje:

"Pont azért, mert nincs se saját tapasztalatom, de a közvetlen környezetemben sem szorult senki ilyesmire, maximum idegenek online véleményeit tudnám mutogatni. De azt meg te is el tudod olvasni magadnak."

Bakker, egy nyavalyás ajánlást nem kaphatok Tőled, ha már ennyire szajkózzátok!

Tőled kérdeztem, azt se tudom hol keressem, most a Te véleményedre vagyok kíváncsi, mert Tőled kérdeztem!

Biztos tudnál ajánlani, legalább EGYET! 😁

(privátba is jöhet)

dec. 16. 17:17
 140/142 A kérdező kommentje:

"Amikor haladsz előre az életben, mert vannak építő jellegű céljaid, amikért teszel, és amiket el is érsz."

Voltak céljaim, meg is valósítottam őket, de hosszútávú céljaim, nagy elképzeléseim sohasem voltak! Van aki csak erre született, hogy lóg a levegőben, mert ami körülveszi az nem érdekli, sőt kifejezetten bosszantja!

A személyes traumáimon dolgozok, de kb. ennyi!

dec. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!