Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

tegnap 12:40
 61/102 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor mi van?"

Ilyenkor már megvan a kapcsolat, amire rá épül az a szeretet, amiért hajlandó vagy ápolni a másikat a nagy bajban is.

Nálad viszont a viselkedésed miatt már ott megakad a dolog, hogy senki nem akar kapcsolatot veled, így soha senki nem is lesz motivált a babusgatásodban.

tegnap 15:10
 62/102 A kérdező kommentje:

Ennél tovább is megyek: gondolom hallottatok már arról hogy a szeretet a legfőbb gyógyító erő!

Valaki attól meggyógyult hogy mellette voltak és szerették, de gondolom ti ebben nem hisztek!

A Gyakori másból sem áll mint: orvos-orvos, pszichológus-pszichológus!!

És ha én az a fajta ember vagyok aki jobban bízik a párjában, a családtagjaiban, a barátaiban mint a pszichológusban és a gyógyszerekben, akkor mi van?!

tegnap 15:10
 63/102 A kérdező kommentje:

"Ilyenkor már megvan a kapcsolat, amire rá épül az a szeretet, amiért hajlandó vagy ápolni a másikat a nagy bajban is."

Honnan tudod hogy nincs -e (vagy nem lesz -e) olyan személy az életemben, akinek már a kapcsolat előtt fontos voltam, vagyok?

tegnap 15:13
 64/102 anonim ***** válasza:

"És ha én az a fajta ember vagyok aki jobban bízik a párjában, a családtagjaiban, a barátaiban mint a pszichológusban és a gyógyszerekben, akkor mi van?!"

Akkor el kéne jutnod odáig, hogy legyen párod és legyenek barátaid. Ami viszont nem fog menni, ha a viselkedéseddel mindenkit elüldözöl magad mellől.

tegnap 15:14
 65/102 anonim ***** válasza:
Akkor nem itt írogatnál, meg keseregnél. De hidd el nem lesz.
tegnap 15:15
 66/102 A kérdező kommentje:
Most az, hogy van egy ilyen személy, de még nem jelentkezett be, és nem ugrott bele, az 3 különböző dolog!
tegnap 15:16
 67/102 anonim ***** válasza:

"Honnan tudod hogy nincs -e (vagy nem lesz -e) olyan személy az életemben, akinek már a kapcsolat előtt fontos voltam, vagyok?"

A kérdésedből kiderül, hogy nincs, és a viselkedésedből kiderül, hogy nem is lesz. Legalábbis addig, amíg nem változtatsz a jellemproblémáidon, biztosan nem.

tegnap 15:17
 68/102 A kérdező kommentje:

"Akkor nem itt írogatnál, meg keseregnél. De hidd el nem lesz."

Mit mond még a jósgömböd?! 🫳🔮

tegnap 15:18
 69/102 A kérdező kommentje:

"Akkor el kéne jutnod odáig, hogy legyen párod és legyenek barátaid. Ami viszont nem fog menni, ha a viselkedéseddel mindenkit elüldözöl magad mellől."

Na látod ezt sem tudod, csak magabiztosan kijelentesz! (Wrong❌)

tegnap 15:20
 70/102 anonim ***** válasza:

Kérdező, te szereted magad?

Az önszeretetnek is van gyógyító hatása. Sőt, addig senki nem fog szeretni téged, amíg te nem szereted saját magad.

tegnap 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!