Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!
Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.
Társas ember vagyok alapvetően.
Ugyan már, gyerekkori példám hogy nem akartam valahova menni, aztán elrángattak és tök jó lett!
Sokszor pont a csapattársak adják a lendületet!
Az megint más, hogy ha már egy olyan közösség része vagy, ami elrángat akkor is, ha nem akarsz menni.
De feltehetően már nem vagy tagja ilyen közösségeknek, különben nem írtál volna ki egy ilyen kérdést. Úgy pedig nem nagyon lesz egy társaság sem kíváncsi az emberre, ha csak játszod az életképtelent.
Sok minden volt az tény. Elég sűrű életet éltem. Igen, valamikor a "csapat" rángatott el valahová, mert elég magamnak való voltam még társaságiként is.
"ha csak játszod az életképtelent"
Nem játszom. De hjajj, ez egy másik kérdés.
Kérdező, na, ezért se kíváncsi rád senki, mert ku.rva nehéz felfogású vagy.
De, egy életképtelen, lusta ember vagy, mert magadtól semmire se vagy hajlandó.
Minek is írunk már ide egyáltalán? Úgyse változik semmi, mert te továbbra is csak hisztizni fogsz, mint egy 5 éves. Na, elmentél ma a könyvesboltba megvenni Dr. Máté Gábor: Normális vagy című könyvét? Persze, hogy nem. Ma hány traumával kapcsolatos YouTube videót néztél meg? Gondolom semennyit. Akkor mégis mit várna az ember tőled? Te csak csalódást okozol mindenkinek.
Törődj bele, egyedül és magányosan fogsz meghalni, ha ezt az életvitelt és mentalitást folytatod tovább, mint most. Akár tetszik neked, akár nem.
Nézzétek ő mit nyilatkozik:
"Én nem tudok felépülni egy pozitív női energia nélkül - mondta ki könnyeivel küszködve, majd el is sírta magát."
Nem jó példa tudom, de látjátok, ő is ezt mondja!
Szerintem aki elég mélyen van, az meg tudja fogalmazni hogy mire van szüksége!
Blikk és Molnár Gusztáv..😂👏🤦🤷
Látom, ezen a szinten vagy. Nincs több kérdésem.
Röhögjél csak nyugodtan. Nem ezen a szinten vagyok, de úgy látszik nem akarod látni a lényeget hogy miről beszél, már tulajdonképpen lesüllyesztesz az "ő" szintjére. Nem vagyok matt alkoholista, asszonyverő, asszonycsaló, nem is szimpatikus ez a stílus, csak mint (rossz) példa hoztam fel.
Értelmezd újra az idézetet!
Én tettrekész embernek tartom magam, csak mint mondtam elfogyott az erőm, és pont az kéne hogy valaki POZITÍV értelemben motiváljon!
A másik dolog, hogy mindenki csak a cselekvést szajkózza, de a "HOW"-ról és a "WHAT"-ról kevés szó esik, gyakorlatilag semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!