Megbízható kazánt keresek. Tudnátok javasolni melyik gyártót válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kazáncsere előtt állok, mert a jelenlegi döglődik. (Junkers Cerapur Acu 28kW) Hasonló, kondenzációs, fali kombikazánt keresek. De nem kell, hogy tárolós legyen. Tudnátok típust, márkát javasolni, ami megbízható? És normális a szerviz háttér?
Nem tudok dönteni. Aristont javasoltak nekem, bár rosszat olvastam róla. Nektek milyen tapasztalataitok vannak a témában?
Köszi a választ!
2022. jan. 28. 05:32
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Ez pont nem kondenzációs, első...
4/8 anonim válasza:
Ariston mióta megvan rossz (2 éve), azt semmi esetre sem javaslom.
5/8 anonim válasza:
Immergaz,közép kategória.Nem fullos,de egyátalán nem is gagyi.
Mi a szerlőre biztuk a választást. 4 éves,de eddig hibátlanul müködik.
6/8 anonim válasza:
Baxi. Mi azért választottuk, mert nagyon korrekt volt az értékesítő és a szervizes is értelmes ember.
7/8 mindentudó99 válasza:
Nekem Saun8ver Duval van. Évek óta hibátlanul megy és olcsó. De ha több pénzed van a Bosch márkát ajánlják még
8/8 anonim válasza:
Viessmann. De hát az kb másfélszer annyiba kerül, mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!