Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

dec. 13. 12:40
 121/142 anonim ***** válasza:

Te nem vagy tettrekész. A tettrekész ember elhúz szakemberhez, ha beteg és problémája van. De te csak rinyálsz és sajnáltatod magad, hogy jaj, elfogyott az erőd..brühühü... jaj, most sajnálom kéne téged... :D Hát nem.

Saját magadnak okozod a szenvedést. Ajánlottam neked egy jó könyvet, de még ahhoz is lusta vagy, hogy megvedd és elolvasd. De még ahhoz is, hogy youtube-on megnézz traumával kapcsolatos videókat.

Ez lenne a hogyan kérdésre a válasz.

Ekkora erőbefektetést igényel számodra, hogy youtube-ra beüss két szót és megnézz egy videót saját magad miatt? :D

Na, ez a vicc kategória, röhögök rajtad.. mert ez vagy te.. egy szánalmas, nevetséges ember, aki még arra erre is lusta. Ehhez kell neked motiváció? :D

dec. 16. 09:13
 122/142 anonim ***** válasza:
Kérdező, az nem motivál, hogy szeretnél valakit magad mellé? Mert ehhez komoly változások fognak kelleni. Kérdés, mennyi motiváció kéne neked, hogy magadtól tegyél ezért?
dec. 16. 09:18
 123/142 A kérdező kommentje:

"Nagyon sok szó esett róla, mint pl a szakemberhez fordulás, csak te ezeket mind semmibe vetted."

Voltam már szakembereknél. Amihez kellett azt megoldottam, köszönöm szépen! Kínszenvedés volt! Csak akkor még nem volt ilyen horrorisztikus áron egy alkalom. Jelen pillanatban én nem tudok 50.000-ket kidobni az ablakon, hiába sláger mindenhol a "pszicholóógus" itt a Gyakorin. Talán ha 1 emberben meg tudok bízni, de ő is mit fog mondani? Hát az én problémámhoz szinte semmit, majd megint MAGAMTÓL jöjjek rá! Ismerem a dumát, nem először hallottam!

Olyan helyeken is voltam ahol nem volt kimagasló az eredmény, csak pénzkidobás volt az ablakon úgy érzem! Többre megyek ha magam agyalok rajta!

Meg az se megoldás hogy az egyik szakember azt se tudja mi van, látom rajta, de tűzoltásként megtanít relaxálni, ha már nem kapkodom be a gyógyszereit!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pill...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

😀😀

😐

😶

dec. 16. 16:15
 124/142 anonim ***** válasza:
100%

"Amihez kellett azt megoldottam"

Akkor meg sem született volna ez a kérdés. Nem is beszélve a rengeteg kommentedről, amikről ordít, mennyire sok téren szorulnál szakértő segítségre.

dec. 16. 16:17
 125/142 A kérdező kommentje:

"Saját magadnak okozod a szenvedést. Ajánlottam neked egy jó könyvet, de még ahhoz is lusta vagy, hogy megvedd és elolvasd. De még ahhoz is, hogy youtube-on megnézz traumával kapcsolatos videókat."

Oh, mennyi ilyen könyvet olvastam, ennél sokkal komolyabbakat is!

Máté Gabi bácsi leírja hogy NOORMÁLIS VAGYOK??

Dehát ott van a borító elején! Köszi! Ennyi a lényeg! 👋😀

Gondolom 2-3 száz oldalon keresztül csak rizsázik róla szakszerűen!

"Na, ez a vicc kategória, röhögök rajtad.. mert ez vagy te.. egy szánalmas, nevetséges ember, aki még arra erre is lusta."

Hogy mennyit melóztam azon hogy legalább ennyire rendbe jöjjek, Neked arról FOGALMAD SINCS!

Örülök hogy jókedvre derítettelek, legalább ezért megérte! 👋🤡

dec. 16. 16:24
 126/142 A kérdező kommentje:

"Kérdező, az nem motivál, hogy szeretnél valakit magad mellé? Mert ehhez komoly változások fognak kelleni. Kérdés, mennyi motiváció kéne neked, hogy magadtól tegyél ezért?"

"Most hogy itt ülök, most látok tisztán,

Hogy más a kép, a rács két oldalán!

Mást látsz kívülről, és mást amikor bent vagy,

Nehéz olyankor, amikor mindenki elhagy!

Egyedül nem megy, ezt megmondta a Kern meg a Garas,

Kell valaki hogy arass!"

dec. 16. 16:27
 127/142 A kérdező kommentje:

"Amihez kellett azt megoldottam" Akkor meg sem született volna ez a kérdés. Nem is beszélve a rengeteg kommentedről, amikről ordít, mennyire sok téren szorulnál szakértő segítségre."

Igen, annak is örülök hogy normálisan funkcionálok annyira szétcseszett az a szer, teljesen más világban voltam, és akkor még a fizikaiban is jelen legyek, esélyem se volt nagy álmokat szőni mert azt hittem megpusztulok, volt hogy olvasni, beszélni sem tudtam, és hát a rohamok. Persze ebből az emberek semmit sem érzékelnek, amíg nagy terveket szövögetnek és hajtják a pénzt! Nekem az volt a terv hogy valahogy rendesen funkcionáljak és túléljem, meg valahogy helyrejöjjek!

Az életemet meg már késő építgetni, amikor még az irányt se tudom, egy ilyen hányaveti, szar, mocskos világban!

Mondom, NINCS ERŐ!

Ha lenne motiváló erő, DE VALAMI POZTÍV!

A negatívból SOK volt, az csak folyamatosan letört, már itt vagyok a pocsolyában!

dec. 16. 16:39
 128/142 anonim ***** válasza:
Akkor keresd csak a kifogást, és maradj ilyen, kérdező. Csak te vesztesz rajta.
dec. 16. 16:42
 129/142 anonim ***** válasza:

77-es kommented:

""Máté Gábor orvostól hány könyvet olvastál eddig? A legújabbat a Normális vagy címűt elolvastad?"

Máté Gábort pont nem olvastam, de a könyv címe is már optimizmusra ad okot! 🙂"

Vs.

125-ös kommented:

"Máté Gabi bácsi leírja hogy NOORMÁLIS VAGYOK??

Dehát ott van a borító elején! Köszi! Ennyi a lényeg! 👋😀

Gondolom 2-3 száz oldalon keresztül csak rizsázik róla szakszerűen!"

Ennyit rólad. Már saját magadnak mondasz ellent. Nem tudsz te semmit. Szánalmas lúzer vagy. Az is maradsz, míg élsz. De tudjuk, te vagy az a tökéletes ember, aki senkinek se kell valamiért.

dec. 16. 16:48
 130/142 A kérdező kommentje:

Amikor azt mondja a szakember jó pézért💸💸💸💸💸💸💸, hogy hát TE TUDOD A LEGJOBBAN!

NEM, NEM ÉN TUDOM A LEGJOBBAN AZÉRT JÖVÖK HOZZÁD, AZÉRT FIZETEK MINT A KATONATISZT!!

😐

dec. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!