Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek pont attól indulna be az élete, ha lenne egy megbízható, hűséges társa, de a központi elvárás az, hogy előbb legyen rendbe az élete, mert akkor lesz társa?!

Figyelt kérdés

Én fordítva működök. Engem egy társ motiválna, de az örökös egyedüllét és csalódás csak visszavet. Ezt mások is mondták.

Társas ember vagyok alapvetően.

tegnap 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 A kérdező kommentje:

"neked akaraterőd nincs"

Látod a múltamat? Mert akkor nézz bele szépen!

"Kérdező, miből tartana elmenned egy pszichológushoz? Ő tudna neked segíteni."

Mit tudna segíteni? Mi az amit még nem tudok?

(1 alkalom elég lesz? Már pénzem sincsen!)

tegnap 13:45
 32/102 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az Isten, vagy mi az Isten tudna segíteni, mert leverésből elég volt!
tegnap 13:48
 33/102 anonim ***** válasza:
67%

"Mit tudna segíteni? Mi az amit még nem tudok?"

Nem vagyok pszichológus, te az biztos, hogy te szakember segítségére szorulsz. Egy alkalom meg tuti nem elég, mert amilyen most a hozzáállásod, a mentalitásod, a teszetoszaságod, úgy tuti, hogy több alkalom kell. Nincs pénzed? Hát mire megy el a fizetésed? Már ha dolgozol egyáltalán?

Egyébként pedig, ha internetre van pénzed, akkor beiratkozhatnál a helyi könyvtárba, ott vannak önfejlesztő, pszichológiai könyvek és kikölcsönözhetnéd és otthon olvashatnád. Youtube tele van pszichológiai előadásokkal.

tegnap 13:50
 34/102 A kérdező kommentje:

"Nem várhatod, hogy valaki összekaparjon, ha magad nem tudsz felállni."

Mindig csak FELÁLLNI!

"Arra sem emlékszem hogy ezt az egész életet valaha kiköveteltem volna!" (Szindbád)

tegnap 13:54
 35/102 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ezt most nőként írom, de amit itt lerendezel nagyon taszító. 10000000% biztos, hogy így nem lesz társad.
tegnap 13:57
 36/102 A kérdező kommentje:

A társam felérne a világ ÖSSZES pszichológusával! Én attól gyógyulnék meg!

Lehet hogy az egy teher lenne neki! Nekem csak egy feltételezés!

(De úgy látszik ezt is csak én értem!)

tegnap 13:58
 37/102 A kérdező kommentje:
35. Neked legyen az, más meg majd eldönti. Problémás ember vagyok, de nem kértem hogy pátyolgass.
tegnap 14:00
 38/102 anonim ***** válasza:

Igen csak te érted, és sajnos ez így is fog maradni, és az állapot is maradni fog, amíg TE magad nem rakod rendbe az életed. De ha neked ez így jó, és már pedig úgy látszik, hogy jó, mert inkább vársz másra, minthogy tegyél magadért. Kifogások mindig voltak, vannak, lesznek. Másnak is volt szar az életében, lehet másmilyen, mint neked, de nem könyvelheted el, hogy neked biztos szarabb volt. Naponta olvasok itt olyan kommenteket, mikből álltak fel egyedül az emberek, és utána rendeződött minden az életükbe. Minden csak akarat kérdése, ami neked nincs csak az önsajnálat.

További jó önsajnálatot!

tegnap 14:04
 39/102 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, akkor gyere össze egy pszichológussal és akkor két legyet ütsz egycsapásra.

DE AZT SOSE FELEDD! EGY TÁRS NEM PSZICHOLÓGUS! SENKINEK NEM KÖTELESSÉGE TÉGED GYÓGYÍTGATNI!

Szánalmas egy ember vagy, hogy te egy terhet akarsz a másik nyakába tenni, mert te önállóan életképtelen és lusta dög vagy.

tegnap 14:05
 40/102 A kérdező kommentje:

"Minden csak akarat kérdése, ami neked nincs csak az önsajnálat."

Igen, lehet hogy nincs akaraterőm, túl sok volt, kifogyott a zsákból!

"További jó önsajnálatot!"

Köszi!

tegnap 14:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!