Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ítélik el a nők az...

Miért ítélik el a nők az ilyen fickót?

Figyelt kérdés

Mi bajuk van a nőknek az olyan fickóval, akinek már van gyermeke? Mi az az előítélet, ami alapján egyből ignorálják?

Ne jöjjön senki azzal, hogy nincs ilyen, mert tapasztalom, tehát létezik a jelenség.

Az zavarja őket, hogy rajtuk kívül mást is szeret az ember, vagy mi van?

Irigykednek, hogy rajtuk kívül mást is szeretek? Hát persze, hogy szeretem a saját gyerekemet. Én is elfogadom - adott esetben - ha az adott nő pl szereti a szüleit. Mit kell ezen ennyire fennakadni?

Várom a véleményeket mindkét nemtől.

júl. 6. 00:26
 81/96 anonim ***** válasza:
69%
Kell a ráknak a szerelmed kérdező. Millió normálisabb pasi van, mint te.
júl. 12. 11:49
 82/96 anonim ***** válasza:
100%

"Fura volt látni rajta, hogy mennyire meg volt illetődve, teljesen zavarba jött, hogy valaki - még így negyven felé közeledve is - nőként tekintett rá."

Ezt mind te gondolod hozzá.

"Én csak pl szívesen hozzásegítenék valakit ahhoz, hogy ő is anya lehessen, anyává válhasson, ehhez már rendelkezem referenciákkal is"

Halál komolyan kérdem: breeding kink-ed van?

júl. 12. 11:50
 83/96 A kérdező kommentje:
#82 az meg mi, amim van?
júl. 12. 13:16
 84/96 anonim ***** válasza:
76%

Ennyire nem lehetsz korlátolt kérdező. Ha egy pasinak gyereke van, az új nő is része lesz a gyerek életének, képtelenség kizárni. Vagy azt akarod mondani, hogy ha összeköltöztök, majd máshol találkoztok a gyerekekkel? Nem alszanak nálad?

Értsd meg, hogy te nem tudod csak önmagadat tenni egy kapcsolatba, mert a gyerek is hozzád tartozik.

júl. 12. 17:08
 85/96 anonim ***** válasza:
56%

71.

Az gyerekeid anyjára céloztam, te szándékosan értetlenkedő. (épp nincs más, dolgom úgyhogy elvagyok itt a hülyeségeidet olvasva :D, bár értelmesebb lenne a spanyol szókincsemet fejleszteni, de ahhoz meg álmos lettem)

Ha szeretné, nem hagyná, hogy te neveld.

Én még a macskáimhoz is ragaszkodom, nemhogy a gyerekeimhez.

júl. 13. 15:14
 86/96 anonim ***** válasza:
68%

75.

Én az öregeket sem csípem.

Buták, szűk látókörűek, nagy a pofájuk a semmire és büdösek is. :D

Néhány kivételtől eltekintve, de ők képzett, művelt, nyelveket beszélő, széles látókörű, kifinomult, világlátott emberek.

Igen, már az én korosztályom is pusztul lefele és nem az anyagiakon múlik.

Ezek az elmaradottak egyébként, már fiatalon is ezt a formát hozták.

júl. 13. 15:19
 87/96 anonim ***** válasza:
71%

70.

Oszt a táborba ki hozza-visszi a - szerinted nőidnek láthatatlan észrevehetetlen - csimotáidat?

Teleportálódnak?

Ki készíti össze - ha ottalvós a tábor - a ruhákat, nesszeszert?

Ha hazajönnek, ki mossa ki a cuccaikat?

Ki hallgatja meg a csillogó szemekkel, vagy éppen álmosan, egymás szavába vágó élménybeszámolójukat?

Ki írtja ki, a hazavitt ágyi poloskát?

Van erre külön személyzeted?

Csak nem te?

Elveszed a szerelmedet rátukmáló időt a nődtől?

Na, erre nem kiváncsi egy gyerektelen nő, de az esetek többségében, egy gyerekes sem.

Neked tuti nincs nincs közöd, egyetlen gyerekhez sem a való életben. :D

júl. 13. 15:30
 88/96 anonim ***** válasza:
100%

"#82 az meg mi, amim van?"

Breeding kink az, amikor szexuálisan felizgat az, hogy teherbe ejted a nőt. Fétis.

"Én csak pl szívesen hozzásegítenék valakit ahhoz, hogy ő is anya lehessen, anyává válhasson, ehhez már rendelkezem referenciákkal is"

Mert ez a megfogalmazás nagyon fétisesen hangzik. Nem azt írod, hogy szeretnél olyan párt találni, akivel családot alapíthatnál, hanem anyává akarsz tenni valakit.

júl. 13. 15:30
 89/96 A kérdező kommentje:

#88 Ja?! Köszi!

Az nem izgat így fel, ahogyan írod, mert azt, hogy teherbe esett-e az illető, úgyis csak hetekkel később tudjuk meg, a tesztből. Mondjuk abban tényleg van némi izgalom, hogy egy csík van, vagy kettő. :-P

Nem, én sajnálatból csinálnék gyereket nekik. Nagyon rossz látni a boldogtalan arcukat, hogy benne vannak a tuti életükben, de közben meg tök bizonytalanok, hogy van-e egyáltalán értelme az életüknek, mint nők. Tényleg sajnálom őket.

(#85 Bocsi, hogy neked most nem reagálok, oda a tengerpartra, a macskás életedbe, de még mindig nem vagy képben a gyerekeinket illetően.)

júl. 13. 15:55
 90/96 anonim ***** válasza:

90.

Értem ám, hogy mire ez a gúny.

Valami aszott, szolis bőrű, savanyú képű, kiégett lelkű, gyerektelen vénlánynak gondolsz, aki épp a luxust hajszolva, ráncosítja magát aszalt szilvává a tengerparton. :D

Valóban macskás vagyok és a családom is, mert imádjuk azt az öntörvényű, mocskos kis természetüket és most két 10 hetes, az anyjuk által a kertben hagyott cicát nevelünk.

De van 2 saját gyerekünk is a férjemmel

Ezért írtam, hogy egy állatot nem bírnék odadni másnak, nemhogy a két tervezett, vágyott, saját gyerekemet.

Az exednek ez ment, mint az ösztönvezérelt nősténynek, aki nálunk hagyta a cicáit.

júl. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!