Ha valaki a magányossága és társkeresési sikertelensége miatt jár prostizni azt miért ítélik el?
Egy klerikálfasiszta társadalmi berendezkedésben mindenkit elítélnek, aki képes megélni a szexualitás örömét!
Tóth Tihamér "Tiszta férfiúság" című - minisztériumi rendelettel kötelező olvasmánnyá tett - szexuális felvilágosító könyvecskéjét már elolvastad?
(A neten megtalálja a Google és letöltheted - olyan büszkék erre a kiadványukra a konzerv-katolikusok.)
Mivel Magyarországon alkotmányellenesen előtérbe van tolva a vallási befolyásolás, így ez a mentalitás teljesen áthatja az emberek gondolkodását.
A másik dolog pedig a kapitalizmus hétköznapi valósága - ha csóró vagy és nem baxhatod az energiád 100%-át a sportba, akkor dögölj meg - lehetőleg lassan és csendben!
Kit érdekel más véleménye? Egyáltalán honnan tudnak róla? Az én fejemben az emberi nemi élete csak saját magára, illetve arra akivel csinálja tartozik, senki másra.
Szerintem csak simán elsztorizod, csak a kitya nem kíváncso arra mit műveltél vele, na ez elítélendő.
Vagy te hányszor hallod, hogy az asszonyt így meg úgy megpöcköltem stb…?
Ja ,vannak ilyen ismerőseim azért gondolom, hogy te is ezt csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!