Ha valaki a magányossága és társkeresési sikertelensége miatt jár prostizni azt miért ítélik el?
Figyelt kérdés
Azt várják, hogy nőt ne is lásson inkább, csak a képernyőn?ápr. 5. 12:26
11/13 anonim válasza:
Én nem ítélem el, mindenkinek vannak testi igényei és ez egy szolgáltatás, ami pont ezt elégíti ki. Én is voltam már prostinál, de olyan sokat nem adott, hogy rászokjam és alapvetően úgyis az a lényeg, hogy a való életben tudjon ismerkedni az ember, ez csak max kiegészítésnek jó. Nem kell nagydobra verni és kész.
12/13 anonim válasza:
Mi ezzel a baj? Nem kell mondani senkinek és kész.
13/13 anonim válasza:
Találkoztál olyannal aki eléd ált és azt mondta elítéllek amiért kurvához jársz?
Nekem egyébként nincs bajom a prostikkal,ugyanolyan szolgáltatásnak tartom mint a fodrászt,vagy pedikürt.
Nálam ez inkább becsületbeli ügy,kizárt hogy fizessek egy nőnek azért hogy levetkőzzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!