Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberre mondjátok azt,...

Milyen emberre mondjátok azt, hogy sikertelen?

Figyelt kérdés
Mik azok a tényezők, amikor szégyellnie kell az életét valakinek szerintetek?

jan. 7. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Amig van még kegyelmi lehetőséged és van lehelet benned addig nem vagy/nem nevezheted magad sikertelen embernek, mert az életed még nem végeztetett be.

Az a sikertelen, aki: elvesztette a kegyelem lehetőségét. Akár van benne lehelet, akár befejezte az életét.

jan. 7. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem igazán vannak ilyen tényezők. Mindenki követ el hibákat, az is formálja a személyiséget.

Persze, ha valaki tényleg durván árt a másik embernek, azzal nem kell villogni, meg nem is kell mindent elmondani.

jan. 7. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
17%

1+

Máté9-

12.

Jézus pedig ezt hallván, monda nékik: Nem az egészségeseknek van szüksége orvosra, hanem a betegeknek.

13.

Elmenvén pedig tanuljátok meg, mi az: Irgalmasságot akarok és nem áldozatot. Mert nem az igazakat hivogatni jöttem, hanem a bűnösöket a megtérésre.

jan. 7. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az, aki gyűlöli a párját, gyűlöli a munkahelyét, gyűlöli az életét.. de mégse tesz semmit, hogy változtasson rajta, csak panaszkodik és másokat is próbál lehúzni a szintjére.
jan. 7. 20:56
 5/5 Kései Sirató ***** válasza:
Aki alkoholista, többször elvált, lehúzták, munkahelyéről kirúgták, házát elárverezték, kilakoltatták, vizsgákon megbukott, egyetemet abbahagyta, aki drogos, hajléktalan, börtönbüntetését tölti, stb -ezekre mondjuk és gondoljuk, hogy sikertelen.
jan. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!