Milyen emberre mondjátok azt, hogy sikertelen?
Figyelt kérdés
Mik azok a tényezők, amikor szégyellnie kell az életét valakinek szerintetek?jan. 7. 20:34
1/5 anonim válasza:
Amig van még kegyelmi lehetőséged és van lehelet benned addig nem vagy/nem nevezheted magad sikertelen embernek, mert az életed még nem végeztetett be.
Az a sikertelen, aki: elvesztette a kegyelem lehetőségét. Akár van benne lehelet, akár befejezte az életét.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem igazán vannak ilyen tényezők. Mindenki követ el hibákat, az is formálja a személyiséget.
Persze, ha valaki tényleg durván árt a másik embernek, azzal nem kell villogni, meg nem is kell mindent elmondani.
3/5 anonim válasza:
1+
Máté9-
12.
Jézus pedig ezt hallván, monda nékik: Nem az egészségeseknek van szüksége orvosra, hanem a betegeknek.
13.
Elmenvén pedig tanuljátok meg, mi az: Irgalmasságot akarok és nem áldozatot. Mert nem az igazakat hivogatni jöttem, hanem a bűnösöket a megtérésre.
4/5 anonim válasza:
szerintem az, aki gyűlöli a párját, gyűlöli a munkahelyét, gyűlöli az életét.. de mégse tesz semmit, hogy változtasson rajta, csak panaszkodik és másokat is próbál lehúzni a szintjére.
5/5 Kései Sirató válasza:
Aki alkoholista, többször elvált, lehúzták, munkahelyéről kirúgták, házát elárverezték, kilakoltatták, vizsgákon megbukott, egyetemet abbahagyta, aki drogos, hajléktalan, börtönbüntetését tölti, stb -ezekre mondjuk és gondoljuk, hogy sikertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!