Milyen emberre mondanátok, hogy sikertelen az életben? Vagy, hogy elrontotta az életét?
Elváltak, sok megnyomorított gyerekkel a hátuk mögött, egyik kapcsolatból ki-másikba be, gyerekek akikből alkoholisták, drogosok stb. válnak, mert akikre rá voltak bízva nem törődtek velük.
Egoisták, pszichopaták
Érdek emberek, kik a külcsin mögött üresek.Csak harácsolják a pénzt,másokon átgázolva, amit magukkal vinni nem tudnak mikor lejár a földi idejük.
Én 19 éves korom óta romboltam
Kb magam..az én életemre lehet azt mondani hogy na ez el van b..va szóval még körül nézni sem kell…meg alanyt sem kell másikat találni. 30f
Én erre azt szoktam mondani, hogy az a sikertelen ember, vagy aki elrontotta az életét, aki 40 évesen visszatekint a SAJAT életére, és úgy ítéli meg, hogy nem ezt terveztem, nem így akartam!
Mivel mindenkinek mást jelent a siker, meg az "elrontas" is.
Például nem mondhatom a szomszéd Jucikara, hogy sikertelen, mert egyedül él, vagy gyermektelen, vagy nem lett orvos, mivel nem tudhatod, hogy az ő vágya, terve mi volt. Azt egyedül ő tudja.
7.
Látszik, hogy életedben nem voltál vállalkozás közelében.
A vállalkozás egyáltalán nem csak erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!