Volt hogy már le kellett mondanatok az álmotokról?
El se tudnám képzelni az életem anélkül, hogy célok nélkül éljek. Mindenkinek meg van a maga álma, amit akár kiskora óta is dédelget, de mi van akkor, ha az élet csak egyszer azt mondja: NEM. Mert valami közbejött, mert nem alkalmas rá, mert nem elég jó benne, mert túl sokan állnak az útjában.
És ekkor az embernek rá kell döbbennie, hogy ezzel már csak az idejét pazarolja, szóval fel kell hogy adja.
Veletek már történt ilyen? Hogy sikerült túllépni ezen? Céltalanul éltetek tovább vagy kerestetek másikat?
Nekem még szerencsére nem,de egyik ismerősömnek igen.
Társastáncolt,nem mellesleg magyar bajnok is volt többször,és tánctanár szeretett volna lenni,majd 1 évvel azelőtt,hogy elkezdhette volna a munkáját,olyan bokasérülése lett,hogy már járni is alig tud,nemhogy táncolni/táncot tanítani.
Én állatorvos akartam lenni, a szüleim lebeszéltek. Így mást tanultam és teljesen már lett az életem mint állatorvosként lett volna. Nem jártam rosszul, mert mindig ki lehet új célokat tűzni magadnak amikért lehet küzdeni, ráadásul az ember is változik és ezzel az álmai is.
Néha eszember jut, hogy mi lett volna ha állatorvos lehetek...
Kedves Álmodozók!
Álmok nélkül nem lehet élni!
Aki értelmes,az mindíg álmodik értelmeseket,bár nem mindenkinek egyértelmű álmai értelme.
Igen fontos,hogy -alvás alatti,és ébrenléti- álmaink jó eszmények,példaképek mentén szülessenek!Ha valakinek az álmai messze szállnak a talajtól,ébredése nagy puffanással jár.Ezek a röpködések,az önértékelés hiányából,és túlzó elvárásainkból fakadnak.
Én majdnem belehaltam egy ilyen puffanásba.
Miután felépültem,elhatároztam,hogy álmaimat bár követem,mint egy sarkcsillagot,de útam a lehetőségek nyitott kapuin járom.
Sarkcsillagom-eszményeim-elérése érdekében, mindenhova belépek,ahol az a csillag látható,s nem idegen attól.
Sarkcsillagom iránya,s a hozzá vezető út,a boldogulás,tehát a boldogság.
Sok mindenről lemondtam az élet érdekében,mivel nem akarok boldogtalan lenni se öngyi, mindenről lemondok az életemért.
Nőkről,gazdagságról,boldogságról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!