Lányok (fiúk)! Igent mondanátok egy fiúnak (lánynak), aki azt kérdezné így: "El-e jönnél velem moziba? "?
Ez több dologtól is függ:
-ismerem-e az illetőt
-ha ismerem is, milyen a viszonyunk
-akar-e majd többet a mozi után
ha csak sima baráti mozizásról lenne szó én simán benne lennék :)
Jó kérdés :)
Nekem volt egy fiú, aki annyira durva hibákkal beszélt, hogy zavaró és kellemetlen volt. Pl. Nem-e, vagy az általad ír el-e, vagy aludnák, stb.
Nekem ez annyira alap. És nem rossz családban, nem rossz körülmények között nőtt fel. Szóval azt sem lehet mondani, hogy nem tehet róla.
Nekem ez kiábrándító.
De azért szerintem különbséget kell tenni a között, hogy valaki néha rosszul mond valamit. Pl. ideges, mert el akar hívni randizni. És a között, amikor valaki folyamatosan ilyen hibákkal beszél.
Szóval ez a kérdés még nem kizáró ok a mozira :)
Fiúként leírom a gondolataimat ezzel kapcsolatban. Az gondolom evidens, hogy egy lány csak abban az esetben venné a bátorságot, hogy elhívjon egy tök idegen pasit a moziba, ha a személyisége mellett (nem félénk a csaj), a pasi is kivételesen jóképű és hihetetlen kisugárzása van. Természetesen én bármilyen lány kérését elfogadnám (kivéve talán a nagyon igénytelenekét). Fordított esetben is alapvetően a kinézet/kisugárzás dominál. Tehát ha látszik a pasin, hogy intelligens és kellően vonzó, akkor nem hiszem, hogy egy átlagos lány (nem félénk és persze ha szingli) visszautasítaná a meghívást.
Egyébként a kérdésről azonnal ez jutott eszembe: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!