Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért baj az ha animét nézek?...

Szutyikalács kérdése:

Mért baj az ha animét nézek? Sose tetszett egy lánynak se azt monták hogy gyerekes 15F

Figyelt kérdés

2015. nov. 30. 22:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%

Kerüld el az ilyen szűklátókörű embereket. Ha azoknak a csakoknak megmutatod, teszem azt, a Free c. animét, nyálcsorogva fognak a képernyőre tapadni.

Amúgy meg mondd meg nekik, hogy inkább kussoljanak el, mert te legalább nem nézted meg hússzor a Frozent :D

2015. nov. 30. 22:21
 2/19 anonim ***** válasza:
11%
Talan mert tenyleg az. Nem gond ha nezed, csak ne ez toltse ki az eletedet, ne ez legyen az egyetlen temad, hogy 'a szupereros Shipukadi eppen legyozte a gonosz Kaikanaket, te is lattad, ugye mekkora harc volt'? A korodbeli lanyokat valami egeszen mas erdekli mar (ugye erted...), ne csodalkozz ha nem rajzfilmekre gerjednek.
2015. nov. 30. 22:23
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tudják, hogy mit hagynak ki ;)

Komolyra fordítva a szót, joguk van utálni az animét, de nincs joguk ez alapján megítélni téged. Ez pont olyan hozzáállás, mintha azt mondanám, hogy utálok mindenkit, aki Taylor Swiftet hallgat (nincs bajom vele, csak példaként említettem). Ha nem szeretik az animét, akkor velük beszélgess más témáról, ami mindkettőtöket érdekel, ha pedig "cikinek" tartanak az érdeklődési körös miatt, akkor hagyd csak őket elmainstreamesedni :) (bár olyan is volt, akinek kifejtettem, miről szól egy-két anime, és utána rájött, mennyire nem gyerekeknek való, de ehhez az kell, hogy a másikat egyáltalán érdekelje)

20/l, aki még mindig odavan minden gyerekes animéért :)

2015. nov. 30. 22:23
 4/19 anonim ***** válasza:

Első, ez fájt, miért bántod a Frozent?

3-as voltam, megint.

2015. nov. 30. 22:24
 5/19 anonim ***** válasza:

Figyu, én is láttam a Frozent, háromszor. Szóval ne aggódj, csak példa volt :D

Első voltam.

2015. nov. 30. 22:32
 6/19 anonim ***** válasza:

A Frozent most már meg kéne néznem, de valahogy mindig kimaradt. Biztos túl sok animét nézek... Amúgy harmincasok és ötvenesek is néznek animét, ezzel nincs gond. Sokféle anime van, a legtöbb inkább fárasztó és klisés meg erotikus, mint gyerekes... De akadnak jók s elgondolkodtatók is.

Viszont nem mindenkit érdekel, azokkal én is másról beszélgetek, elég sok témám van :)

2015. dec. 1. 00:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember felnőttkorában is szívesen nézne nem csak animét, hanem mesét is (nem Dóra a felfedezőt, de mondjuk Kisvakondot már igen), csak sokan eldöntötték, hogy hülyeség, ciki. Pedig sokkal több értelme van, mint a legtöbb sorozatnak vagy tévéműsornak. Én sok barátomról tudom, hogy szoktak nézni meséket, csak maguktól nem híresztelik, de valójában nagyon is szeretik. Mi is szoktunk nézni a férjemmel rajzfilemket és animét is, Ő már 40 fölött van. És imádjuk, mert kikapcsol és feltölt energiával, vidámsággal, vagy éppen elgondolkodtat, esetleg megsirattat. Sokszor tényleg nagyon komoly a mondanivaló. Próbáld legyőzni a lányok előítéleteit, adjanak esélyt a dolognak, lehet, hogy azt se tudják, miről beszélnek. És mondom, szerintem szívük szerint ők is meséznének. Persze nem kell mindenáron meggyőzni őket, rengeteg más dolgot tudtok együtt csinálni.
2015. dec. 1. 02:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Te ilyen vagy. Abszolút nem baj.

Engem meg érdekel a népművészet, de rajtam kívül senkit, a környezetemben. Szeretem, művelem, csak nem beszélek róla, mert senkire sem akarom ráerőltetni.

2015. dec. 1. 08:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg még nem láttak egy részt sem végig. Látják, hogy rajzolt...

Biztos még nem látták végig Death Note, Free! Parasyte the Maximum, Tokyo Ghoul, Magi, Yu yu hakuso, Vagy Egy yaoit.

Légyszi előbb aki utálja nézze meg valamelyiket végig utána fújjolja.

Violetta Vagy Jégvarázs épp annyira ciki gyerekes, mint láthatatlanba rámondani valamire.

2015. dec. 1. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Kaleido star, inuyasha is elég népszerű volt annak idején.
2015. dec. 1. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!