Most ne haragudjatok, de ha egy 17-18 éves lény nem tud magától taxit hívni, úgy, hogy én fizetem (2-3 ezer ft), akkor még rám ideges hogy miért vagyok gyerekes?
Figyelt kérdés
Barátommal elmentünk szalagavatora, és a húga meg az ő barátja maradtunk csak a végére. Én személy szerint berugtam, a csaj már nagyon elfáradt, így mondtam hogy a taxit fizetem nekik hazafelé. El is indultunk a város főtere felé, és a csaj barátja megkereste a taxi számát. Na mondom a csajnak, akkor hívd fel. Erre kb. rámförmedt, hogy ő nem fogja. Erre vicces kedvemben megtiltottam a barátomnak és a lány barátjának, hogy a csaj helyett ők beszéljenek a taxissal. Végül én beszéltem miután 5 perc tetlenkedes után csak álldogáltunk, erre kiderült hogy lekhamarabb egy óra múlva lesz csak taxi. Karma win, nekem ez nem megterhelő, de az idióta csajnak a többiekkel még 5 km-t kell sétálniuk.2015. nov. 29. 04:07
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ha nem tiszta teljesen csak be vagyok rúgva, a barátom húgának a szalagavatója volt most.
2015. nov. 29. 04:09
2/8 A kérdező kommentje:
Én 21 vagyok.
2015. nov. 29. 04:12
3/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hol kell 1 órát várni egy taxira? :)
4/8 anonim válasza:
Mert még 17-18 évesen egy nagy gyerek.
5/8 anonim válasza:
"megtiltottam a barátomnak és a lány barátjának hogy a csaj helyett beszéljenek a taxissal"
Vannak bajok, az már biztos :D
6/8 anonim válasza:
nincs hozzá szokva hogy neki kelljen intézkedni, valóban kicsit gyerekes, azt hiszi majd mások elintéznek mindent helyette
7/8 anonim válasza:
Kicsit gyerekes, viszont a te viselkedésed nagyon gáz. Megtiltottad embereknek, hogy ők hívjanak taxit? Valami nem stimmel veled az tuti.
8/8 A kérdező kommentje:
#5 #7 Leírom a szituációt: a csaj elkérte a barátjától a telefont, hogy megkeresse a taxi számát. Meg is találta, mondom neki akkor hívd fel, kérd ide a térhez. "én biztos hogy nem, nem beszélek vele" Ezek után rákérdeztem hogy hány éves is vagy?? :D A válasza az volt (talán vicces akart lenni, nem tudom), hogy 12. Hát mondom ha az én 8 éves húgom el tud menni boltba egyedül, akkor te is fel tudsz hívni egy taxit. Majd továbbra is ellenkezett, le próbálta passzolni a telefont, és mondom a többieknek, hogy se x, se y nem beszélhet a taxissal, én meg főleg nem fogok. Nem hittem el, hogy komolyan ennyire életképtelen valaki, hogy nem mer telefonálni és gondoltam ha kicsit így szórakozok, egy idő után megtörik, vagy már nagyon fázik és megunja, de nem...
2015. nov. 29. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!