Most gyerekes vagyok vagy sem? Egyik haverom azt mondja igen másik hogy nem. Szeretem a gyerek dalokat, örömömben ugrálok, színezgetek, szeretem meséket, valamint szeretek játszani. F
gyerekes dalok alatt halász juditot és pár american nursery rhymes-t értek :)
egyik azt mondja nem vagyok gyerekes. amásik pedig hogy elviselhetetlenek ezek a tulajdonságaim és gyerekesek. melyik az igaz?
A gyerekesség, más szóval infantilizmus NEM az, amiről írsz.
Utóbbi lényege az általános felelőtlen hozzáállás az élethez, a beszűkült és önállótlan gondolkodásmód.
Akiknek felnőttes szokásaik vannak, közülük sokan infantilisek.
KÖZEL SE MINDEGYIKÜK! De egy jó részük.
Pl a problémáik elől menekülő kocsmatöltelékek, drogfüggők, divatmajmok:
infantilisek, gyerekesek.
Amiről te írsz, az GYERMEKI, kedves dolog, sőt, meg kellene tanulnia minden felnőttnek előhoznia magából a saját elveszett, gyermeki oldalát.
Érdekelheti egy felnőttet számos felnőtt jellegű dolog IS amellett.
(Én is szeretem a gyerekdalokat, és ha normális közegben vagyok , én is kimutatom örömem, bánatom. Imádom a plüst, és az aranyos dolgokat, imádom a gyerekzenék egy részét, de a nagyon durva metált is, és az eredeti, elvont zenéket szintén. Nézek animációkat, mind a felnőtteknek valóakat, mind pedig gyerekmeséket, önmagam miatt is, meg gyerekekkel együtt is, adott esetben.)
Egy hetero pedagógus férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!