Egy 14 éves srác vagyok, két nagyobb gyerek folyton b*sztat. Tavaly is csesztettek, átraktak másik osztályba, most a szünetekben csinálják. Lökdösődnek, oltogatnak. Valami tanács?
1, Küzdősport. Megvered őket, de visszajönnek még öt haverral... Szóval ez nem járható út.
2, Másik iskola... Ha kipécéztek, nemigen van más választásod. Én ezt csinálnám. Lehetőleg egy olyan, ahol több agya van az embereknek, mint itt... Tehát egy ennél jobb nevű iskola... Esetleg egy másik városban.
sovány voltam fiatalon, de nem volt a ruhámra írva, h országos junior kyokushin karate bajnok.
Középsuli elsőben egyből betalált pár negyedikes...aztán egy köríves rúgás mikor csattant a halántékon és leült a földre, a többi meg nézett h mi van, ott és akkor dőlt el a sorsom a középsuliban...másnap feldagadt, belilult fejjel még elnézést is kértek.
Ha mégegyszer piszkálni kezdtek, beárullak titeket az ofőnek, majd az igazgatónak. Tagadni nem tudjátok mert szemtanú is van!
Mondd ezt nekik
De sajna nem tartanak az ofőtől sem,sőt még csesztetnének vele..
De már megvan a megoldás..mindenkinek aki hozzászólt köszönöm!:)
Értem, hogy nem akarsz átmenni másik iskolába, mert pont nyolcadikos vagy, de hogy fogsz így felkészülni a középiskolai felvételire? Pedig az nagyon fontos lenne, hogy minél jobb középiskolába kerülj, ahol viszonylag alacsony az ilyen agyatlan barmok száma. Szakmunkásképzőket és társaikat nem javaslom... Gimiket is meg kell válogatni.
A másik, aminek utánanézhetsz, az az, hogy hogy lehetsz magántanuló... Legalább erre az egy évre.
Még a szüleidet is beküldhetnéd az osztályfőnökhöz. A szüleidet már nem söpörheti le annyival, hogy csak megoldódik, intézkednie kell. De mivel eddig is csak annyi történt, hogy másik osztályba raktak, ezért nem tűnnek úgy, mint akik sokat segíthetnének, szóval én megfontolnám azt a másik iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!