Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért baj az ha animét nézek?...

Szutyikalács kérdése:

Mért baj az ha animét nézek? Sose tetszett egy lánynak se azt monták hogy gyerekes 15F

Figyelt kérdés

2015. nov. 30. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mondok akkor én is címeket :D

Seirei no Moribito, Spirited Away, Haibane Renmei, Trinity Blood, Puella Magi Madoka Magica...

De sok nem tipikus klisés-háremes hülyeség van még (amúgy azzal sincs gond, ha valaki néz olyat is, azok sem egyformák, néha az embernek csak egy kis limonádé mű esik jól, amit jól rajzolnak és szórakoztató... de azért elég sok snassz, ötlettelen van. ahogy a szépirodalom se mind értékes műremek, rossz filmek is vannak ésatöbbi).

2015. dec. 1. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát inkább nézz animét, mint Éjjel-nappal Budapestet, Jóban rosszbant, Violettát, meg hasonló agysejtpusztító moslékot. Az anime legalább, ha történetben nem is, vizuálisan mindig művészeti érték a maga műfajában, nem is beszélve a sok tehetsés szinkronszínészről, akik mögött egész nyugat elbújhat szinkron tekintetében.

De arra figyelj, hogy ne állandóan erről beszélj, mert akkor én is elküldenélek a terem másik végébe, hogy légy oly szíves. Nem baj, ha néha feljön témának, de csak akkor, ha a beszélgetőpartnered minimálisan is érdeklődik akár az ország, akár a műfaj iránt. És figyelj az ő ízlésére is. Úgy értem, egy lánnyal ne arról kezdj dumálni, hogy milyen állatkirály volt már a DxD mittoménhányadik része, mert abból nem jössz ki jól. Ha ismeri, elkerül két hétig, ha meg nem, és elmagyarázod neki, kábé ugyanennyi ideig nem látod.

2015. dec. 1. 17:45
 13/19 anonim válasza:
Egyeltalán nem baj,az a baj,hogy ők ilyen dolgokra nem nyitottak,vagy is inkább,hogy még hangoztatják is.
2015. dec. 1. 19:17
 14/19 anonim ***** válasza:

A DxD szerintem tökjó, csak a második sorozat kezdett unalmassá válni egy idő után.

Mit számít, hogy nő vagyok? Tudtommal a mell minden nemi identitású és orientációjú embercsoport szerint jó dolog :D

A DxD pedig valahogy nem idegesítő klisés tucatanimeként koncentrált eme nemes testrészre. Azok már engem is idegesítenek picit, de a DxD ott van a szeren ;)

2015. dec. 1. 20:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam róla beszélni csak néha felvetül a kérdés h érdeklődike iránta vagy valami és akkor jön az h én igenis érdeklődök és ott jön a legjobb rész hogy az "baromság vagy gyerekes"
2015. dec. 1. 21:05
 16/19 anonim válasza:
Én veled egy korosztály vagyok és csak kívánom ,hogy bárcsak ismernék egy fiút is aki olyan mint te. Nálunk minden fiút az érdekel hogy mennyi insta követője,lájkja megdugott csaja van.Nálunk az összes fiú kanos ami valamennyire a kor velerájója de minden lányt akivel egy hónapja együtt vannak megakarnak fektetni.Nekem is volt barátom egyszer beszéltünk animékről és akkor is furának tartott.Aztán kiderült ,hogy ugyanolyan mint a többi fiú ismerősöm.Egy fiút nem ismertem még aki nem nézett volna furának az animék miatt.Pedig egyáltalán nem ez az életem és a fő témám csak ez is életem egy része és ha nekem hallgatni kell minden focimeccses beképzelt szöveget de nekem nem szabad erről semmit mondanom akkor inkább nem is lesz senkim.Szóval egyáltalán nem baj ez hogy animét nézel :) 14/L
2015. dec. 1. 22:07
 17/19 anonim ***** válasza:

"Sose tetszett egy lánynak se azt monták hogy gyerekes".

Most komolyan mit vártál? Ez csak egy hobbi, ezzel nem fogsz bevágódni senkinél. Tegyél róla, hogy ettől függetlenül tétcél másoknak.

2015. dec. 1. 23:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Mindig akkor van ez amikor arra térünk h szoktunk e vmi sorozatot nézni v vmi és akk mondom h animét szoktam néha
2015. dec. 13. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Tudod mi a gyerekes? Járdaszegélyen menni mikor egyedül is vagy, fejedre rakva hordani a táskát mert unod a válladon hordani, megőrülni az üzletben egy plüsspandáért, spongyabobot és Kalandra felt nézni, vagy vámpírfogat csinálni a gumicukorból és baromkodni az evőpálcikával.

Amikor ilyen leszel akkor lesznek gondok XDD

Egyébként az anime nem gyerekes. Nézzék meg a Death Noteot és gondolkodjanak mélyen a témáról...egy "gyereknek" nem menne 15/L/kispulya

2015. dec. 13. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!