Fiúk, szerintetek szép ha egy lánynak fehér a bőre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 18:47
2/22 anonim válasza:
Már majdnem különleges, mivel mindenki szoliba jár...
Ha ápolt akkor szerintem szép, sajnos a legtöbb ilyen lánynak, mivel a fehérbőr érzékenyebb sokszor pattanásosabbak meg stb.
3/22 Sunshinedoll válasza:
Az itteni fiúk nagy része rasszista, úgyhogy bizony-bizony a fehér bőrt szeretik :)
6/22 anonim válasza:
"Az itteni fiúk nagy része rasszista"
Amúgy szerintem nem a bőrszínen múlik a szépség. Úgyhogy lehet szép is, de nem feltétlenül az.
7/22 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem. Számomra a legszebb. A szolis bõrt pl utálom
8/22 anonim válasza:
Nagyon, különleges, főleg fekete vagy világosszőke hajjal...
9/22 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem jobban tetszik mint a barna vagy szolis bőr... A fenti rasszista benyögésre inkább nem reagálok, remélem csak viccből írtad, ha meg nem, sürgősen fordulj pszichiáterhez...
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Én nem szoktam szoliba járni ezért mindenki kérdi hogy hogy van ilyen fehér bőröm... :D lassan már vámpírnak számítok a többiek mellett :)
2016. jan. 31. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!