Most a bronzosítás meg a hightlightolás a menő? Miért? Vagy csak túl van hype-olva a dolog? Fiúk! (Lányok is válaszolhatnak természetesen. ) Szerintetek a barnás, bronzosított arc a szép, vagy a fehérebb?
Egyszerűen kíváncsi vagyok, most annyira nagy divat lett ez a highlight s egyéb dolog. Nincs vele bajom, szerintem aki igényesen csinálja s szerencsés annak jól tud állni. Csak én pl. egy falfehér bőrű vagyok, no napozás meg no szoli, nekem így annyira nem áll jól. :D Persze, én nem bánom, őszintén, nekem a teljesen fehér arcok jobban bejönnek így sminkelés terén, nem tudom miért. :)
Ti hogy vagytok ezzel? :)
én is nagyon fehér vagyok mégis jól áll.
én ezt nem divatnak mondanám egyszerűen csak rájöttek az emberek, hogy a kontúrozás/csontosítás igen hasznos tud lenni :DD
A tesóm (sminkes) szokott olyat, hogy direkt mást csinál magából, pl. Lady GaGa, Marilyn Monroe, Rita Hayworth, és ennek a nagyja kontúrozás.
Nekem egyébként, hacsak nem ilyen teljes elváltozás a cél, nem nagyon jön be. Nehéz jól megcsinálni, pl. Erős Antónia a híradóban tök bénán néz ki azzal a két behúzott csíkkal, férfiasabb, mint amúgy.
Meg én nagyon a minimálsmink híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!