A tiszta feher nem szep?
Szoval az iden festjuk a szobamat, es arra gondoltam, hogy a padlo feher lenne(vagy a legvilagosabb szurke), a falak feherek, az agy feher, a butor feher, a szonyeg feher. Nagyon egyhangu lenne?
Egy par lila viragos kaspot mar beszereztem, illetve par lilas arnyalatu fali dekort.
23L
Nekem speciel nagyon tetszenek a fehér szobák. Főleg ha ilyen vintage hatású. :D
Éppen akartam írni hogy valamilyen fali díszt szerezz be, akár fess akár matricát tegyél fel de látom az már lesz.:)
Ha neked nagyon egyhangú lenne, akkor színes díszekkel bármit díszíthetsz, millió ötletet találhatsz neten. A padló tiszta fehér legyen, de a szőnyeg ne. Inkább valami nude színt válassz, vagy pont lilát (világosat).
Szerezz be lila díszpárnákat, ágytakarót stb.:)
Egyébként is neked kell hogy tetszen, ha te jól érzed ott magad akkor teljesen mindegy hogy ki szerint milyen.
Nekem pl sötétpiros a szobám fala, imádom a piros színt, sokan mondják hogy k.rvás szín de ha nem vagyok az, ha én imádok a szobámban lenni akkor mit érdekel mások véleménye?:)
én ki nem állhatom a fehér dolgokat, szóval nem szép
nekem sötétzöld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!