Lányok mit tennétek/mondanátok ha egy pasi haverotok random elmondaná nektek hogy 12 cm-es a pénisze mereven?
Figyelt kérdés
Kettesben innátok a kávét, és egyszer csak elmondaná nektek poénból ezt az információt. Mi lenne erre a válaszotok?2023. jan. 6. 19:06
1/27 anonim válasza:
Mármint röhögnék rajta vagy sajnálnám? Ez attól függ, hogy mennyire vagyunk jó haverok.
2/27 anonim válasza:
Kínosan mosolyognának és mondanák hogy "OK" vagy hogy "hát ezt nem akartam tudni" vagy valami hasonló.
Ha azt mondanád hogy 22 akkor még kellemetlenebb lenne mert ki is akarnák próbálni.
3/27 A kérdező kommentje:
Egy viszonylag jó haverra gondoltam. Mit mondanátok rá, és hogyan fogadnátok az információt?
2023. jan. 6. 19:12
5/27 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy nem érdekel. Egy cseppet sem, szóval többet fel se hozza nekem a témát.
6/27 anonim válasza:
Nem teljesen érteném, hogy ezt mégis miért osztja meg velem. Valami olyasmit mondanék, amit a #2 írt, és iszonyúan kellemetlenül érezném magam. Mégis mi közöm hozzá? Nem érdekel, egészségére.
7/27 anonim válasza:
Megkérdezném hogy hogy ezt miért érezte fontosnak közölni velem.. mást nem reagálnék mert nem akarnám megbántani
9/27 anonim válasza:
Poénból rávágnám, hogy ez még tizedesvesszőnek is kicsi.
10/27 anonim válasza:
Mondanám hogy az enyém is akkora 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!