Elhinnetek ha xy azt mondana xyrol igy random pletykakent hogy egy drogos?
Figyelt kérdés
Ha nem valos az info csak pletyka2020. júl. 15. 13:28
2/5 anonim válasza:
nem hihetőnek de elképzelhetőnek tartanám
Magyarországon sok a drogos, sokan szívnak marihuánát meg sok a diszkóba járó szintetikus drogfogyasztó (exstasy,speed,methamfetamin)
De majd jól rácsesznek ha egyszer mentálisan rámegy az agyukra a narkó és életük végéig a phszihiátriára kell járkálniuk mert pánikbetegek vagy skizofrének lesznek a drogoktól
3/5 anonim válasza:
Én igazából pont leszarom a pletykákat...Viszont ha ez a xy közelebbi barátom akkor konfrontálnám erről,ha nem ismerem,akkor meg nem nagyon érdekelne.(Bármennyire se tartom a drogozást jónak,de megkellett tanulnom,hogy nincs értelme mindenkinek az életébe bele szólni.)Nem venném készpénznek,de nem is mondanám,hogy nem igaz.Pont emiatt nem adnám tovább,szerintem elég hülyeség,valakinek problémát okozni ilyennel...,ha hazugság.
4/5 anonim válasza:
Van, akire ha ránézek, simán el tudom képzelni, hogy rajta van a szeren. Szegény annyira elvont és annyira be van lassulva, hogy én simán felenném ezt a pletykát róla. Nem kifejezetten befolyásolna mondjuk, mert sokakkal ellentétben nekem nincs drogfóbiám (annak ellenére, hogy a legközelebb akkor kerültem a droghoz, mikor leszívtam egy slukkot a füves cigiből és semmit sem éreztem). Szóval a megítélésemen nem igazán változtatna, inkább csak sok embernél "sokmindent megmagyarázna". És igen, ilyen értelemben simán elhinném.
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem, ha valaki nekiáll nekem random ismerősökről pletykálni, azzal eléggé leírja magát a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!