Miért lenne baj, ha nem a drogos menőkkel lógok?
Figyelt kérdés
Soha nem tudtam jól érezni magam az ilyen emberekkel. Viszont a legutóbb a bnőim lecsesztek, hogy ne a kocka pasikkal lógjak(akik mellesleg meglepően jobban értenek a lányokhoz, mint általában a többi, helyes pasi), mert már így sem túl fényes a hírnevem(egy nagyon magasrendő gimibe járok, ahol ha nem vagy gazdag és szép, alig van esélyed "életben maradni"). De így meg egy kis "fényt" viszek az életükbe azzal, hogy megmutatom nekik milyen bulizni. És ez 99%-ban be is jön nálluk, és együtt tudunk hülyéskedni. Meg úgy érzem ez az én "népem". Meghogy már fiúk is mondták, hogy túl szép vagyok ahhoz, hogy ilyenekkel lógjak(nem vagyok egoista, sőt... csak ha most ezt mondták, akkor ezt írom). Szóval?! Miért lenne baj ha ilyen emberekkel érzem magam jól??2014. júl. 2. 22:39
1/5 A kérdező kommentje:
Ha van helyesírási hiba akkor bocsi, csak telón vagyok. :-)
2014. júl. 2. 22:39
2/5 anonim válasza:
ez nem baj, csak nekik baj, mert azt hitték te is "menő" vagy, aztán mikor kiderült hogy nem velük lógsz akkor nehéz elhinniük, akikkel most barátkozol, azokról nem gondolták sose hogy ők "menők" ezért értük nem is aggódnak
3/5 anonim válasza:
Tipikusan olyan dolog, ami ballagás után 2 héttel már semmisnek fog tűnni visszagondolva.
4/5 anonim válasza:
Na elmész te az önfényező búbánatos... tudod hová. Juj, te a szépség viszel fényt a szegény, ronda kockák életébe, és rajtuk kívül mindenki "drogos menő" te vagy túl sok Agymenőket néztél, vagy nagyon hülye vagy.
5/5 anonim válasza:
Ez a 2 csoport örökké hülyének fogja tartani a másikat, és soha nem lesz egyiknek sem igaza. Csinálj a kockákból kockás hasú "menőket". Állj a néped élére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!