Drogos barátnőt hogyan mentsünk meg a teljes lepusztulástól?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 19:07
1/9 anonim válasza:
Ha ö maga nem akarja, akkor semmi esélyetek.
2/9 anonim válasza:
Legalább Ő már megtapasztalta hogy mi a nagybetűt élet.
21F
3/9 anonim válasza:
Annyira szeretem az ilyen világosan megfogalmazott kérdéseket. Mit takar a "drogos"? Heti egyszer füves cigit szív, vagy napi háromszor heroint szúr? Mi a baj vele azon kívül, hogy "drogos", tanul, dolgozik, barátokkal tartja a kapcsolatot, lehet vele értelmesen beszélgetni, kiegyensúlyozott?
5/9 anonim válasza:
Amúgy magadat sem tudod megmenteni a pusztulástól. Még egy 200 év és már senki sem fog emlékezni rád :)
6/9 anonim válasza:
Nézd meg, kiemelni kiemeli a kérdést, de válaszolni nem hajlandó, nyilván azért, mert nincs is mire: kamukérdés volt.
7/9 anonim válasza:
Elvonó kúráról már hallottál? Akkor ha akarja ha nem elviszed rá. Ha máshogy nem akkor a válladon :D Vagy ha a szülei/tesvére/valamelyik barátnője nemtudja avasd be őket.
8/9 anonim válasza:
probalj beszelni vele arrol,hogy mit csinàl ès hogy ennek mik a kovetkezmènyei. biztos van oka,hogy drogozik..hallgasd meg ha panaszkodik es vilàgosìsd fel hogy van ertelme az èletènek!!
9/9 anonim válasza:
"és világosítsd fel, hogy van értelme az életnek"
Haha, mintha bizonyított tény lenne. Nem azt mondom, hogy az élet szar , de semmilyen észérvet nem tudok felhozni mellette, mint ahogy senki más sem. Így aztán én valamilyen szinten megértem az öngyiket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!