Jogosan akadtam ki rá? 17L

Igen! Helytelen, hogy kiteregeted az intim magánéletét, amit csak veled osztott meg.
Abszolút természetes, hogy ha már barátja van, akkor rá koncentrál,
Ne tapadj rá, mint egy kullancs.
A barátság nem erről szól.
Milyen alapon döntöd el, hogy mikor hoz rossz döntést?
Nőj fel.

Mindketten hibásak vagytok.
Nem szép dolog, hogy teljesen elhanyagol a pasi miatt, de neked meg azt kell megérteni, hogy neki már a párja is fontos nem csak te, gyerekes dolog hisztizve elrángatni a srác mellől, illetve másokkal kibeszélni sem túl kedves dolog a részedről

"mikor a suliban volt a pasijával,elrángattam mellőle"
Örülj, hogy még szóba áll veled. Iszonyatos gáz vagy.

Irigy vagy mert a (volt) barátnődnek van pasija, neked meg nincsen. Tetszik nem tetszik ez az igazság. Haragudhatsz rá, de egy friss kapcsolatban természetes, hogy egy picit hanyagolva vannak a barátnők. A viselkedésed annyira gáz, hogy nem kívánok senkinek sem ilyen barátnőt.
Inkább haragudj meg arra a szerencsétlen lányra de legalább megszabadul egy kullancstól, aki olyan mint egy tapadókorong és ráadásul egy elviselhetetlen perszóna.

Ő jogosan akadt ki rád.
Nem szép dolog elhanyagolni a másikat, de sajnos ilyenkor ez a jellemző. Ha egyszer lesz palid te is ezt csinálod majd
Nekem is már volt pasim, és nem hanyagoltam el senkit miatta. Inkább a barátság. Ha meg mindkettőnknek tetszett a srác, akkor direkt rá mozdultam a palira, mert ő is ezt tette volna és imádok versenyezni másokkal. Bár ezt ő tagadja...
És nem voltam rá irigy, csak szar érzés volt, hogy neki van, nekem nincs.
Amúgy meg az ő barátai is azok az emberek, akiknek elmondtam. Szóval tudtak volna róla úgyis. Meg neki is elmondom más titkait. Nincs ebben semmi..

Imádok versenyezni másokkal
Neki is elmondom más titkait
Te egy borzasztó ember vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!