Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan akadtam ki rá? 17L

Jogosan akadtam ki rá? 17L

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm az osztályból, akivel általános iskola óta jóban vagyok. Mindent elmondtunk egymásnak, de amióta pasizik, teljesen elhanyagol. Mindig próbáltam a közelébe kerülni, mikor a suliban volt a pasijával,elrángattam mellőle, hogy kicsit velem is legyen. Aztán lebaszott, hogy minek sírok folyton, ha meglátom őket,meg ne legyek már féltékeny. Mostanra meg már ha beszélgetünk is, sztem rohadtul megváltozott, rossz döntéseket hoz egy pasi miatt. El akartam mondani neki, hogy változtatni kellene, de féltem a reakciójától, szóval először megbeszéltem a többi barátnőmmel, hogy mit mondjak, meg hogy túreagálom e. Ezen is kiakadt, hogy mért kell mindenkinek elmondani, amit nekem mondott, meg minek plusz egy ember a beszélgetésünkhöz. Most ez tényleg akkora dolog, hogy a többiekkel is megbeszéltem ezeket? Vele nem lehet.

tegnap 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Igen! Helytelen, hogy kiteregeted az intim magánéletét, amit csak veled osztott meg.

Abszolút természetes, hogy ha már barátja van, akkor rá koncentrál,

Ne tapadj rá, mint egy kullancs.

A barátság nem erről szól.

Milyen alapon döntöd el, hogy mikor hoz rossz döntést?

Nőj fel.

tegnap 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Mindketten hibásak vagytok.

Nem szép dolog, hogy teljesen elhanyagol a pasi miatt, de neked meg azt kell megérteni, hogy neki már a párja is fontos nem csak te, gyerekes dolog hisztizve elrángatni a srác mellől, illetve másokkal kibeszélni sem túl kedves dolog a részedről

tegnap 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lol hagyd mar elni. Am tenyleg gaz kidumalni a baratnod dolgait masnak.. en mar nemis haverkodnek
tegnap 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"mikor a suliban volt a pasijával,elrángattam mellőle"

Örülj, hogy még szóba áll veled. Iszonyatos gáz vagy.

tegnap 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Irigy vagy mert a (volt) barátnődnek van pasija, neked meg nincsen. Tetszik nem tetszik ez az igazság. Haragudhatsz rá, de egy friss kapcsolatban természetes, hogy egy picit hanyagolva vannak a barátnők. A viselkedésed annyira gáz, hogy nem kívánok senkinek sem ilyen barátnőt.

Inkább haragudj meg arra a szerencsétlen lányra de legalább megszabadul egy kullancstól, aki olyan mint egy tapadókorong és ráadásul egy elviselhetetlen perszóna.

tegnap 13:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Segítek: ha téged cibálna el a pasidtól és beszélne ki a többi barátjával hogy éreznéd magad?
tegnap 13:21
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
27%
Be kell látnod, kérdező, hogy a fajfenntartási ösztön előbbre való, mint holmi barátság. Évmilliós atavisztikus törvényszerűség ez, és ha valaha lesz pasid, agad is meg fogod tapasztalni.
tegnap 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Ő jogosan akadt ki rád.

Nem szép dolog elhanyagolni a másikat, de sajnos ilyenkor ez a jellemző. Ha egyszer lesz palid te is ezt csinálod majd

tegnap 14:11
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem is már volt pasim, és nem hanyagoltam el senkit miatta. Inkább a barátság. Ha meg mindkettőnknek tetszett a srác, akkor direkt rá mozdultam a palira, mert ő is ezt tette volna és imádok versenyezni másokkal. Bár ezt ő tagadja...

És nem voltam rá irigy, csak szar érzés volt, hogy neki van, nekem nincs.

Amúgy meg az ő barátai is azok az emberek, akiknek elmondtam. Szóval tudtak volna róla úgyis. Meg neki is elmondom más titkait. Nincs ebben semmi..

tegnap 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Imádok versenyezni másokkal

Neki is elmondom más titkait

Te egy borzasztó ember vagy

tegnap 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!