Jogosan akadtam ki a haveromra? Jogosan teszem azt hogy nem továbbítok neki innentől semmit?
Figyelt kérdés
Van egy csoport (munkaügy) amiben a haverom nincs benne. Mivel fontos dolgokat beszélünk meg,ezért beraktam a haveromat. Ezt azért tettem, mert minden fontos dolgot tőlem kért el,(minden dolog benne van a csoportban, csak el kell olvasnia) de nekem nincs arra időm hogy postást játszak.
Szóval beraktam a csoportba és tökre kiakadt rám hogy miért rakom be a csoportba. Én erre ugye megmondtam neki hogy oké, de ne várja el tőlem hogy én minden ügyet ami a csoportban folyik továbbítani fogom neki, mert vele ellentétben, nincsen időm. Most meg megsértődött rám
2023. okt. 10. 20:13
1/5 anonim válasza:
Ugyan nem értem, hogy miért zavarja a dolog, de elég lett volna annyival elintézni, hogy így gyorsabban megtudja amit akar.
2/5 anonim válasza:
Jogosan. Felnőtt ember, nem kell istápolni, segítséget nyújtottál neki abban, hogy hogy szerezzen információt. Ha megsértődött, az ő baja, neked nem kell visszaédesgetned.
3/5 anonim válasza:
Akkor lépjen ki a csoportból, de információ nélkül marad.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor megnyugodtam hogy nem vagyok bunkó.
2023. okt. 10. 21:50
5/5 anonim válasza:
Alapvetoen irrital, hogy van ez a csoportba berakos dolog, es azonnal kilepek. Na de. Ebben az esetben jogosan csinaltad. Nem kerdezted meg elotte, de nyilvan agyadra ment mar. Hulye es nem lat ki magabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!