Jogosan akadtam ki a barátnőmre?
Nem lehet, hogy megharagudott valamiért rád?
Ha nem, akkor meg hagyd a francba, ne pazarolj rá se időt, se pedig energiát. Nekem is volt ilyen "barátnőm".. Na azóta már nem az.
Lehet, hogy nemsokára egy közös jóbarátotoktól (vagy egy pletykás illetőtől) megtudod, hogy ő "eltávolodott tőled" és "nem kívánja már tartani veled a kapcsolatot".
Azt kívánom, hogy ne legyen igazam.
Hasonló szituációban anyu nekem ezt tanácsolta: hívd fel, ha szeretnél valamit, ne a sült galambra várj, hogy ő jelentkezzen, ha meg valami nyomja a lelkedet vele kapcsolatban , akkor mondd el neki.
Ha nem is telefonon megbeszélni, de egy személyes talit csak ki lehet csikarni (konkrét időponttal), ott pedig lehet nyílt lapokkal játszani.
"ill. azt hittem ugyanolyan jóba vagyunk."
Rosszul hitted. Vagy hívd fel, vagy hagyd a fenébe.
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy szakítsd meg a barátságot.
Ha majd úgy érzed, beszéld meg vele ezt a dolgot.
Addig is nincs más barátnőd, akivel kicsit beszélgethetnél, vagy elmennétek valahova?
Ez engem arra emlékeztet, amikor felsőoktatásban tanultam, nyáron felhívtam egyik évfolyamtársamat, hogy "találkozzunk, jó lenne összefutni". Válasz: "év közben úgyis egymás nyakán fogunk ülni". Amikor felvetettem, hogy amint lediplomázunk, valószínűleg meg fognak szakadni ezek a - szerintem - rendkívül fura kapcsolatok, ha már egy nyár elég ennek megtapasztalásához, válasz: "pesszimista vagy, ez nem így an". Az élet engem igazolt.
Barátságot megszakítani nem feltétlenül kell, de nagyon reménykedni és jobban vágyni az illető társaságára mint ahogy ő vágyik társaságodra sem kell, mert nagy, nagyon nagy csalódást okozhat később, amikor sajnos esetleg kénytelen leszel megtapasztalni hogy egyoldalú volt a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!