Jogosan akadtam ki rá? 17L
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm az osztályból, akivel általános iskola óta jóban vagyok. Mindent elmondtunk egymásnak, de amióta pasizik, teljesen elhanyagol. Mindig próbáltam a közelébe kerülni, mikor a suliban volt a pasijával,elrángattam mellőle, hogy kicsit velem is legyen. Aztán lebaszott, hogy minek sírok folyton, ha meglátom őket,meg ne legyek már féltékeny. Mostanra meg már ha beszélgetünk is, sztem rohadtul megváltozott, rossz döntéseket hoz egy pasi miatt. El akartam mondani neki, hogy változtatni kellene, de féltem a reakciójától, szóval először megbeszéltem a többi barátnőmmel, hogy mit mondjak, meg hogy túreagálom e. Ezen is kiakadt, hogy mért kell mindenkinek elmondani, amit nekem mondott, meg minek plusz egy ember a beszélgetésünkhöz. Most ez tényleg akkora dolog, hogy a többiekkel is megbeszéltem ezeket? Vele nem lehet.tegnap 08:25
11/11 anonim 

válasza:

Tehát egy ócska szarkeverő kis pcsa vagy és még büszke is vagy rá.
Örülj, hogy még vannak egyáltalán barátnőid. Mondjuk egyet most esélyesen bebuktál, de ezzel a viselkedéssel a többit is be fogod. Rossz lesz, mikor egyszerre borítják a nyakadba a szart, amit kavartál jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!