Úgy érzem becsapott, jogosan akadtam ki?
Miért kéne megosztania másokkal az anyagi helyzetét? Szerintem nem tartozik rád és másra sem.
Mellesleg mi változik miután megtudod, hogy gazdag? Máshogy állsz hozzá?
Nem szeretné, hogy a pénze miatt maradjanak vele.
Szóval rendes kapcsolatra vágyik ami pozitívum.
Azonban az, hogy jóshoz jár azt is jelenti, hogy nem tud bánni a pénzel és nem teljesen okés a srác.
És ezt úgy mondom, hogy én hiszek sok ezós dologban. De a jósok az pont nem ilyen ;)
Nem csapott be, csak nem mondott el mindent.
Én sem értem hogy miért akadtál ki ezen🤷♂️ nemhogy örülnél hogy nem a pénzével akar menőzni neked. Ráadásul az szerintem, hogy azt akarta hogy egy átlagos srácnak ismerd meg és a személyisége fogjon meg, az azt jelenti hogy komoly kapcsolatot szeretne, nem csak megbaszni.
Egyébként elég gáz lehetett, ha te ezen tényleg kiakadtál... Hogy érted azt hogy hazudott? Rákérdeztél hogy "Figyelj má' jóskapista! Nem vagy te véletlenül gazdag?" erre ő "Á, nem dehogy, én csak egy sokat dolgozó átlagos srác vagyok."?
Attól függetlenül hogy gazdag, miért ne lehetne "egy végtelenül okos, intelligens, jólelkű, dolgos átlagos ember"?
Mert mondtam neki, hogy az ismerősőm aki az ő volt kollégája, ezt és ezt mesélte róla. Akkor derült ki.. Utána mondta el, és azt mondta, hogy soha nem találkozott még egy ilyen emberrel aki ezen fennakad.
És a jós, menjek vele bátran, de nem is ismerem csak egy hete, ez nem furcsa?
Amúgy küldött képeket, hogy mennyi minden van neki, meg elmondta, hogy mennyi nője volt, hogy buknak rá a nők. Bizonygatta, hogy ettől függetlenül ő ugyanolyan ember mint bárki más.
Ezek alapján akkor tényleg bennem van valami hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!