Hogyan írjak rá random egy csajnak, akivel a suliban beszélgetünk? Nem osztálytársak vagyunk
Úgy ahogy ide is írtál most…
Megnyitod az alkalmazást és ráírsz… közvettlenül, gátlások nélkül… miért ne tehetnéd?
Lányom is mindig ezen görcsöl… meg, hogy nem tehet ilyen smile-t, vagy olyat, mert akkor ezt hiszik, meg azt hiszik… nem hisznek semmit, legyél közvettlen és kész.
Szia, ha félsz élőben, akkor talán így:
"Szia! XY vagyok. (Hozzáteheted, hogy találkoztunk a suliban, vagy ilyesmi, nem tudom, mik a körülmények.)
- Elhívhatlak kávéra, enni, sétálni stb.? Mert nekem nagyon szimpatikus vagy, kiemelhetsz egy dolgot, ami tetszik benne. A lányok szeretik, ha bókolnak nekik!
ÉS/VAGY
- Úgy láttam, ma egy kicsit komor voltál, minden oké? A lányok szeretik, ha törődnek velük!
Ezután szinte biztos, hogy be fog indulni a beszélgetés. Ha mégsem, ne bánkódj, lehet, hogy még meg kell ismernetek egymást jobban.
Egyébként személyesen is odamehetsz hozzá, én inkább azt ajánlanám.
A lénygeg, hogy legyél kedves, aranyos, törődő, szimpatikus!
Sok sikert!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!