Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudhatnék meg többet,...

Hogyan tudhatnék meg többet, hogy mi történt vele?

Figyelt kérdés
Van egy orosz srác, akit vagy 6 évvel ezelőtt ismertem meg neten, egy közös hobbi által ismeretem meg (én 25/F, ő 28/F). Szinte minden nap beszéltünk, de kb 2 hete se kép, se hang, ilyen még sosem volt azóta, amióta ismerem. Családjáról nem tudni semmit, legalábbis nekem azt mondta, hogy intézetben nőtt fel, szóval rokontól nem tudnék érdeklődni. Egyik barátjáról sokat mesélt, megtaláltam az ismerősei között, de elég fura volt, szerinte minden rendben, biztos csak nem akar velem beszélni. Érdekes, hogy 6 évig meg akart 🫠 Szóval abszolút nincs más kiinduló pontom.
ma 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg a hasonló kérdé, milyen érdekes, hogy ezeket mindig a nők írják ki.

Miért nem fogjátok fel lányok hogy ezek pasik, leszarrnak nagy ívben, tök mindegy, hogy 1 hétig vagy több évig beszéltek.

ma 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Nem az van a kérdésben, hogy "én 25/F"? Azt hittem, az férfit jelent..
ma 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha fent van más közösségi média platformon, akkor ott lehet, kiderül valami. A jelen helyzetben nem hinném, hogy másik opció lenne, tekintettel arra, hogy egyik barátját már felkerested.

Ha "csak" felszívódott, anélkül, hogy szólt volna, az alapból nem fair dolog, 6 év után meg fokozottan az.

ma 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Behívták a hadseregbe. Ott nincs ideje veled csevegni.
ma 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
30%
Te hogy a fenébe tudtál 6 éven át egy internetes profillal barátkozni, azt áruld el. Mert ha orosz, akkor nem hinném, hogy olyan sokat találkoztatok volna személyesen.
ma 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!