Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit érez egy ilyen ember?

Mit érez egy ilyen ember?

Figyelt kérdés
Volt egy haverom suliba, és most esett le, hogy ő egy rohadt nagy nyomorék. Mikor megismerkedtünk normális volt, aztán pár nappal utána suliban elkezdte lopkodni a tanszereim, tolljaim meg egyebeket. (Vissza adta mindig). Hogyha felteszek neki egy normális kérdést, mint pl: hol voltál, akkor erre neki az a válasza, hogy anyádba. Ezek mellett cig@nyozik (nem vagyok az) meg mindent is mond rám. Megkérdeztem, hogy jól esik-e neki abból örömet lelni, hogy mást szivat, erre neki az volt a válasza, hogy "igen". A további mondataimra, amiket írtam neki, csak az volt a válasza hogy "oké" de ez így kb négyszer. Nekem itt be telt a pohár. Letiltottam mindenhol, és holnap a suliba levegőként fogok tekinteni rá. Érdemes adni neki még egy esélyt?

febr. 6. 18:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
(Én is fiú vagyok)
febr. 6. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!!!!!!!! Ez egy patkány!!!!!!! Szóba ne állj vele!!!!!!
febr. 6. 18:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja és ezek mellett nagyon sértő megjegyzéseket tesz.
febr. 6. 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ti soha nem lesztek jó haverok, barátok, mert teljesen másképp gondolkodtok a barátság fogalmáról.....
febr. 6. 18:24
 5/13 A kérdező kommentje:
4: hogy érted?
febr. 6. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért is adnál neki még egy esélyt? Eddig se volt semmi pozitívuma ennek az alapján amit írsz.

Ez a fiú majmot csinál belőled, megszégyenít, lopkod és getzi veled.

Sosem volt a haverod. Ez egy az egybe szivatás, bullying, hívd aminek akarod.

És készülj fel rá, hogy ha beintessz neki, még inkább bekeményít.

febr. 6. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy te nem olyan barátot keresel, akinek abból áll ez a barátság, hogy folyton beszólogat, megaláz, szemétkedik.... Egyébként én is "barátkoztam" ilyennel, akivel nagyon elszaladt a ló..... Állandóan niggerezett, mondjuk én megmondtam neki, ezt fejezze be..... Mondjuk ő utána nem mondta, és összeveszésünk oka végülis a mérhetetlen nagyképűsége lett, pedig az elején ő is normális volt..... 4es, 1es vagyok :) azért írom ilyen suttyó miatt ne bánkódj.....
febr. 6. 18:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem is értem hogy lehettem ennyire idióta. Több hónapon keresztül eut csinálja már.
febr. 6. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mit érez.

Valószínűleg majd meg döglik, hogy elismerést, valami pozitív visszajelzédt kapjon az osztály menő gyerekeitől.

Aztán majd 5-10 év múlva ráeszmélsz mi volt vele.

Az én osztályomban akik így viselkedtek, mindnek gázos családi háttere volt, vagy bukdácsoltak az iskolában.

Az egyik mélyszegénységből jött, és alig mosdott. A másiknak nagyon fiatal volt az anyja, aki egyedül nevelte. A harmadik sokadik gyerek volt és borzalmas rossz tanuló.

Nem tudom a te "haveroddal" mi a helyzet, de valamit kompenzál az is.

Megmenteni ettől nem a te dolgod. Elviselni se vagy köteles.

febr. 6. 18:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem haver, hanem egy köcsög, aki élvezi, ha mást szívathat. 9-es jól írja, valami problémája van és így próbál kompenzálni szerencsétlen. Ignoráld és kerüld.
febr. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!