Miért ilyen gyávák az emberek? És akinek itt nem jó, miért nem megy el?
Nekem az tetszik a legjobban, hogy kis cég vagyunk, páran ülünk az irodában, mégis a ""vezető"" aki valójában csak az adminisztrációt vezeti mindig rajtam tölti ki a dühét, ha éppen bekattan azért, mert valamiért lebacást kap/magánéleti problémája van/menstruál...
Ha meg az ember megpróbálja magát megvédeni, akkor kollektívan el vagy ítélve, úgyhogy jobb, ha kuss a neved. Ha neked van igazad, akkor sem neked van igazad.
Istenem, hogy minden cégnél kell egy hülyének lennie, aki megkeseríti a többiek életét... Aztán egy szerződést nem képes a szerencsétlenje megírni normálisan.
Én amúgy azért nem megyek el, mert lelkileg megterhelő a beilleszkedés számomra egy új helyre. Bár innen nézve még megterhelőbb elviselni ezt a sok hülyét ilyen kis helyen.. Tököm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!