Mit érez egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
Volt egy haverom suliba, és most esett le, hogy ő egy rohadt nagy nyomorék. Mikor megismerkedtünk normális volt, aztán pár nappal utána suliban elkezdte lopkodni a tanszereim, tolljaim meg egyebeket. (Vissza adta mindig). Hogyha felteszek neki egy normális kérdést, mint pl: hol voltál, akkor erre neki az a válasza, hogy anyádba. Ezek mellett cig@nyozik (nem vagyok az) meg mindent is mond rám. Megkérdeztem, hogy jól esik-e neki abból örömet lelni, hogy mást szivat, erre neki az volt a válasza, hogy "igen". A további mondataimra, amiket írtam neki, csak az volt a válasza hogy "oké" de ez így kb négyszer. Nekem itt be telt a pohár. Letiltottam mindenhol, és holnap a suliba levegőként fogok tekinteni rá. Érdemes adni neki még egy esélyt?febr. 6. 18:10
11/13 Senior Séf 

válasza:

Nem letiltani kell, hanem ignorálni élőben is.
12/13 A kérdező kommentje:
11: igen, ahogy írtam holnap levegőnek fogom nézni.
febr. 6. 19:12
13/13 anonim 

válasza:

Az ilyen embert még véletlenül sem szabad barátnak gondolni, mert egy barát nem viselkedik így.
Hagyd letiltva mindenhol és nézd levegőnek. Ha bunkózik veled, leperegjen rólad, bármit is mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!