Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit érez egy ilyen ember?

Mit érez egy ilyen ember?

Figyelt kérdés
Volt egy haverom suliba, és most esett le, hogy ő egy rohadt nagy nyomorék. Mikor megismerkedtünk normális volt, aztán pár nappal utána suliban elkezdte lopkodni a tanszereim, tolljaim meg egyebeket. (Vissza adta mindig). Hogyha felteszek neki egy normális kérdést, mint pl: hol voltál, akkor erre neki az a válasza, hogy anyádba. Ezek mellett cig@nyozik (nem vagyok az) meg mindent is mond rám. Megkérdeztem, hogy jól esik-e neki abból örömet lelni, hogy mást szivat, erre neki az volt a válasza, hogy "igen". A további mondataimra, amiket írtam neki, csak az volt a válasza hogy "oké" de ez így kb négyszer. Nekem itt be telt a pohár. Letiltottam mindenhol, és holnap a suliba levegőként fogok tekinteni rá. Érdemes adni neki még egy esélyt?

febr. 6. 18:10
1 2
 11/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem letiltani kell, hanem ignorálni élőben is.
febr. 6. 19:12
 12/13 A kérdező kommentje:
11: igen, ahogy írtam holnap levegőnek fogom nézni.
febr. 6. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embert még véletlenül sem szabad barátnak gondolni, mert egy barát nem viselkedik így.

Hagyd letiltva mindenhol és nézd levegőnek. Ha bunkózik veled, leperegjen rólad, bármit is mond.

febr. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!