Mit csináljak ezek ellen?
Figyelt kérdés
kb egy évvel ezelött elkezdett eltávolodni tőlem a legjobb barátnőm (elkezdtett mással jóba lenni) aztán én jóba lettem utána két barátnőmmel, de a nyaram nem volt túl jó és a kettő közül az egyik is eltávolodott tőlem utána dobott a barátom, és most az egyetlen közeli barátnőm is egyre távolodik el és nemtudok mit tenni mert csak szimplán mással beszélget meg ilyenek pedig nem vesztünk össze meg semmi ilyen és nem érzem úgy hogy drasztikusan meg változtam volna és most is vannak barátaim de nem olyan közeliek, tudjátok olyannak érzem magam aki ott van ha kell de egyébként csak egy haver. ráadásul vmiért állandóan fáradt vagyok és legszivesebben egyész nap netflixeznék és tiktokoznéktegnap 20:47
1/2 anonim válasza:
Gondolom iskolába jársz még. Próbáld meg, hogy netflix és tiktok helyett kirándulsz vagy valami kreatív hobbit kipróbálsz, azt nem csak közeli barátokkal lehet, sőt, egyedül is.
2/2 anonim válasza:
Ki kell mozdulni otthonról, s emberek közé menni. Keress valami hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!